» »

problem pri peki cdjev

problem pri peki cdjev

barca ::

Js mam pa sledec problem. Pri kopiranju cdjev (muzika originalni in neoriginalni), mi pri dolocenem procentu procesa, stvar kar zamrzne in ni druge kot resetirat racunalnik. Tako sem skuru ze 6 cdjev. Je pa fora v tem. Pr kopiranju 1 cdja (16 komadov je gor), mi je stvar zamrznila pri 9 komadu. Pol pa sm od 9 komada naprej vse spremenil v mp3 in nastavil kopiranje prvih 8 komadov s cdja in ostalo z racunalnika, pol mi je pa stvar zamrznila ze pri prvem komadu! Uporabljam pa dva razlicna programa, Roxio Easy CD dnd DVD creator in pa Clone CD, pri obeh je pa isto. Kar pa pecem direkt z racunalnika pa ni problema mi posname vse kot je treba. Kaj bi lahko bilo narobe ?
ale ale terror boys ale ale terror boys ale ale terror ale ale boys ale ale terror boys

#000000 ::

Men je delal isto, dokler nisem ugotovil da 52× CD-ji niso 52× ampak 4× zgleda so bili krivi, nekvalitetni CD-ji, tko da zdej kupujem samo še verbatim ali traxdata medije in s peko nimam problemov.

Ne vem, če gre pri tebi za isto stvar, ampak pri meni je bilo to. LP

vres.ales ::

ja pa še če je s kerim komadom kaj narobe, da je keri fragment v pi... se programom za peko utrga
sicer pa zakaj si nebi kar v mp3 vse vrgo pa gor na kompa dal. pa bi pol napeko na medij

Klenobo ::

Imaš obe enoti na istem kablu?
Pajek.Net, (http://www.pajek.net)
Brezplačna MojaPosta.Com (http://www.MojaPosta.Com)

barca ::

Sem probal tudi z drugimi cdji, pa je isti kurac. Tak da ni krivo to. Tud enoti niso na istem kablu. Kopiram pa cdje za brata v avto, tak da se mi ne da nalagat vse na disk, pol pa na medij je bol zamudno. Sam ce spreminjam v mp3 in dam na komp in pol da to zapecem na medij, zgubi kaj na kvaliteti posnetek ?
ale ale terror boys ale ale terror boys ale ale terror ale ale boys ale ale terror boys

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Digitalna prodaja glasbe dohitela fizične nosilce

Oddelek: Novice / Rezultati
1915229 (13293) Machete
»

Siddharta RH- kako posneti kopijo? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
10413032 (7549) Geronimo11
»

Kopija CDja slabša od originala (AUDIO cd) (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
596028 (4834) Trancedeejay
»

Šumenje "prepečenega" glasbenega CD-ja

Oddelek: Zvok in slika
162007 (1740) ssokec
»

Liteon 40x vs. TEAC 40x...hudi problemi z TEACom

Oddelek: Strojna oprema
171156 (953) DeLonghi

Več podobnih tem