Forum » Operacijski sistemi » XP appearence
XP appearence
BustA ::
Mam en problem pri XPjih. Problem je bolj lepotne narave ampak kaj ko sem XPje delon naložil tudi zaradi te lepote
Zaženem računalnik in ko mi naloži XPje razočarano ugotovim, da ni več XP izgleda, samo Classic style (Display propreties > appearance)
Kako dobit nazaj XP izgled ?
Mogoce repair funkcija, ampak kot vem moras da dobis repair funkcijo bootat z cdja vendar se meni ne boota s cdja. V biosu pa nastimam boota najprej na cd...., mam pa pekača in dvd in sem probal v obeh vendar mi noben ne zažene cdja. Napiše boot failure pol mi pa boota z diska
Zaženem računalnik in ko mi naloži XPje razočarano ugotovim, da ni več XP izgleda, samo Classic style (Display propreties > appearance)
Kako dobit nazaj XP izgled ?
Mogoce repair funkcija, ampak kot vem moras da dobis repair funkcijo bootat z cdja vendar se meni ne boota s cdja. V biosu pa nastimam boota najprej na cd...., mam pa pekača in dvd in sem probal v obeh vendar mi noben ne zažene cdja. Napiše boot failure pol mi pa boota z diska
Devide Et Impera
ToniT ::
Na Start klikni z desnim gumbom in v Properties označi Sart menu in ne Classic start menu, ki ga imaš po mojih predvidevanjih označenega zdaj.
Ne start meni, ampak izgled celotnih winsov!
Sej sm napisou kje se to nastav (Display propreties > appearance)
Sej sm napisou kje se to nastav (Display propreties > appearance)
Devide Et Impera
resolucijo mam 1280*960 (najprej pa sem mel 1152*864<--ko sem instaliral XPje)
andrej, ker nevem kaj misliš bom še enkrat pojasnil:
Nekaj casa sem imel XP look(mal zaobljena okna pa to...), enkrat pa prižgem računalnik in se mi prikaže windows classic style (Display propreties > appearance)
Aja pa ko sem instaliral XPje mi je setup rekel da ne najde nekih fajlov eden je bil tud cyclad.in_ al neki tacga ampak fajl je bil na cdju!
pojma nimam kaj se dogaja
andrej, ker nevem kaj misliš bom še enkrat pojasnil:
Nekaj casa sem imel XP look(mal zaobljena okna pa to...), enkrat pa prižgem računalnik in se mi prikaže windows classic style (Display propreties > appearance)
Aja pa ko sem instaliral XPje mi je setup rekel da ne najde nekih fajlov eden je bil tud cyclad.in_ al neki tacga ampak fajl je bil na cdju!
pojma nimam kaj se dogaja
Devide Et Impera
andrej ::
tisto s CD-jem vsekakor ni dobro. Res da se vcasih vseh fajlov ne rabo, ampak nikdar ne ves...
kar se jaz mislo je to: a mas "Windows XP style" opcijo na Appearance tabu? -> Tam kjer te zadeve nastavljas?
kar se jaz mislo je to: a mas "Windows XP style" opcijo na Appearance tabu? -> Tam kjer te zadeve nastavljas?
Tisto s cdjem nevem zakaj jih ni najdu, ker sem gledal, če so fajli na cdju in so bli in nevem zakaj jih ni najdu.
In ne opcije Windows XP style nimam.
In ne opcije Windows XP style nimam.
Devide Et Impera
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [ Windows Vista ] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 76 77 78 79 )Oddelek: Operacijski sistemi | 267216 (66808) | Seljak |
» | prenehanje izbire operacijskega sist. ob zagonu pc-jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1509 (1384) | lovro1a |
» | Kako odstranit en operacijski sistem, drugega pa pustiti?Oddelek: Operacijski sistemi | 1760 (1362) | Paramedic |
» | Windows XP in missing or corrupt fileOddelek: Operacijski sistemi | 865 (793) | SkIDiver |
» | Najljubsi styli v XP?Oddelek: Operacijski sistemi | 1424 (936) | rc-car |