» »

Logitech Media keyboard

Logitech Media keyboard

Mitch ::

Včeraj sem dobil to tipkovnico in na mojo veloiko žalost ugotivl, da so za moje pojme tipke zelo nagnetene skupaj. Res je, da ima tipkovnice celiko število muldimedijskih bližnjic, amak najprej bi morali poskrbeti za osnovno funkcijo tipkovnice, to je čim lažje in udobnejše tipkanje. Sedaj pa me zanima, ali je možno tipkovnico reklamirat na podlagi neuodobja pri delu z njo. Koliokor vem, je možno v roku osmih dni vrniti artikel, če nisi znjim zadovoljen. Vendar pa pri Mimovrste, kjer sem kupiol to tipkovnico med pogoji reklamacije piše, da mora biti artikel nerabljen in v zapakirani embalaži, kar se mi ne zdi logično. Ma morda kdo kašne izkušnje s takšnimi rečmi?

P.S. Sem poslal mail tudi na Mimovrste in čakam na odgovor...

fahrenGONE ::

mimovrste.com ti posljejo tisti papir za vracilo in lahko vrnes brez razloga v 30ih dneh, sporociti pa moras v 15ih dneh od nakupa. Ampak stroske posiljanja krijes sam. Ko bos zadevo vrnil ti bodo sporocili ali je bilo vse ok in potem ti lahko dajo denar na mimovrste racun ali pa vrnejo. Poglej malo opise preden narocas, saj bos prihranil trud njim in sebi.

Nebomgabiksa ::

Pri kataloških nakupih (kar je tudi internet) lahko blago vrneš v osnih dneh in zahtevaš denar nazaj. Enostavno slikca ni dovolj za 100% prepričanost v artikel in tako ti naš zakon omogoča to opcijo.

Če pa kupiš karavto in se ne ujema z obleko je pa to tvoj problem...

fahrenGONE ::

Ponavadi recejo 30 dni z obvestilom v 15ih dneh.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

vračilo miške g502 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
7111860 (7147) svecka
»

Izkušnje s spletno trgovino pcplus? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8010868 (9882) Schrei
»

superge.si - poslali narobne, zatrjujejo da so iste

101765 (1596) shadeX
»

Vračilo ali zamenjava izdelka brez napake (strani: 1 2 )

5817529 (15649) >>><<<
»

NEC 3520,BOF reklamacija

Oddelek: Kaj kupiti
222640 (1781) boštjan

Več podobnih tem