Forum » Programska oprema » Pomoc glede napake
Pomoc glede napake
mini-moris ::
Zivjo vsem skupaj mene pa zanima ce ma slucajno se kdo tako napako oz ce je slucajno kak virus prisel ven ka to lahko pocne in sicer stvar je taka da se je kolegu od vceraj dalje na vecini programov zacelo pojavljati vprasanje "zaloznika ni mogoce potrditi. Ste prepricani, da zelite namestiti programsko opremo?"
potem seveda sledi
ime: tu je naslov programa
izdajatelj: neznan zaloznik
vrsta: appliaction
od: aaa000d99d88s778
fora je ta da sem mu to vprasanje pojavlja ko skusa zagnati skoraj vsak program kateri je se do predvcerajsnjem normalno delal...
upam da sem zadosti razlozil ce pa se komu kaj svita ali pa ga se kaj zanima bom vesel odgovora ali pa vprasanja hvala lepa in uzivajte vsi skupaj.
potem seveda sledi
ime: tu je naslov programa
izdajatelj: neznan zaloznik
vrsta: appliaction
od: aaa000d99d88s778
fora je ta da sem mu to vprasanje pojavlja ko skusa zagnati skoraj vsak program kateri je se do predvcerajsnjem normalno delal...
upam da sem zadosti razlozil ce pa se komu kaj svita ali pa ga se kaj zanima bom vesel odgovora ali pa vprasanja hvala lepa in uzivajte vsi skupaj.
Ubuntu, best there is.....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenašanje torrent datotek legalno? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 25660 (23907) | tekkkno |
» | Napredek pri dokazovanju domneve o praštevilskih dvojčkih (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 21221 (18732) | driver_x |
» | EPUB vs PDF na tablicah, prodaja e-knjigOddelek: Pomoč in nasveti | 5768 (5251) | Gandalfar |
» | PC tezava, ki se ponavlja (vzrok neznan), sumim diskOddelek: Pomoč in nasveti | 1105 (989) | bobi1992 |
» | Vpliv P2P precenjenOddelek: Novice / Ostale najave | 5906 (4387) | gruntfürmich |