» »

Pretvorba zvoka HI-LOW

Pretvorba zvoka HI-LOW

hipy ::

Zanima me če ima kdo izkušnje z pretvorbo zvoka iz izhodov avtoradija (HI) v signal za priklop na ojačevalec (LOW).Ker avtoradio nima (preamp rca) izhodov ojačevalec pa ne HI-Input vhodov se moram nekako znajdit.Kupil sem v Conradu HI-LOW converter.Zadeva sicer dela vendar je problem ker je na izhodu dokaj plehek zvok.Probal sem ze tudi razne uporovne delilnike pa je isti šmorn.Z opremo pa je vse vredu, ker sem probal ojačevalec na drugem radiju ki ima RCA izhod pa je vse cool.Le kako imajo to izvedeno original ojačevalci ki imajo hi-input vhode?
HELP PLEASE ENYONE?

CaqKa ::

bom premaknil v oddelek elektrotehnike

jRk0 ::

kupi hi-low pretvornik bolj priznane firme (avtoakusticne). ponavadi je seveda pri taki pretvorbi malo vec suma pa slabsa napetost na preoutu pol.

seveda je pa najboljse met radio s preoutom. to moras misliti ze malo prej, kot kupis radio:). Pa cudno mi je, ponavadi imajo zdaj skoraj vsi radiji vsaj 1 (sicer nizke votaze) preout. al mas original radio?
You fuck up once, you loose two teeth.

hipy ::

Gre za originalni radio v avtu, zato nima pre-out.Nimam namena kupovati nov avtoradio, s tem bi definitivni rešil problem.Ampak glede na to da živim v delu LJ, kjer se veliko krade in da so mi ukradli že 2 radia, se poskušam znajdit kakor se le da.Tudi glede bolj kvalitetnega pretvornika v Sloveniji ni glih kake izbire.

gumby ::

lahko probas speljat signal direktno iz autoradia... nekje pred koncno stopnjo bi moral bit tapravi

hipy ::

Ja sem že imel to v mislih, ampak avto ima še 1,5 leta garancijo in če bi štoral noter in bi kaj crcnalo, bi bila štala glede garancije.Mogoče po garanciji na lastni riziko.Prej pa mi to glih ne diši.Bom moral zamenjat feršt.Nabavit takega ki ima že hi-input.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

avtoradio pioneer ali alpine (strani: 1 2 )

Oddelek: Na cesti
505856 (3610) ProGo
»

Avto ojačevalec

Oddelek: Na cesti
131662 (1439) Goran's Blog
»

Napajanje avtoojačevalca

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
163172 (2980) Jackal
»

Kateri avtoradio se splača kupit ?

Oddelek: Na cesti
111631 (1386) dëych
»

priklop DTT2200 Creative na avtoradio

Oddelek: Na cesti
5920 (810) DrSergioDJ

Več podobnih tem