Forum » Pomoč in nasveti » ati 3d rage -Tv out program
ati 3d rage -Tv out program
urko123 ::
yo,
imam eno staro graficno kartico ATI 3D rage pro z Tv outom, drivrje mi sam sistem WIN xp poinstalira, problem pa je ker nimam ustreznega softvera za omogocanje, oz. vklapljanje tv izhoda, rad bi gledal filme na tv-ju. Nikjer ne najdem ustreznega softvera in bi rad ce mi kdo lahko program poslje oz. pove kje bi ga dobil...
Probal sem ze z nanjnovejsimi driverji catalyst 5.09 vendar so za to kartico neustrezni!!!
THX
lp uRi
imam eno staro graficno kartico ATI 3D rage pro z Tv outom, drivrje mi sam sistem WIN xp poinstalira, problem pa je ker nimam ustreznega softvera za omogocanje, oz. vklapljanje tv izhoda, rad bi gledal filme na tv-ju. Nikjer ne najdem ustreznega softvera in bi rad ce mi kdo lahko program poslje oz. pove kje bi ga dobil...
Probal sem ze z nanjnovejsimi driverji catalyst 5.09 vendar so za to kartico neustrezni!!!
THX
lp uRi
All ::
Dosegu si use kar se tiče te kartice pod xp, ker ni podpore z atijeve strani...edina varjante je da maš tv povezan ob zagonu pa bi mogl delat...boš meu pa črne robove zgori pa spodi.
kriko1 ::
Driverji so na ati jevi strani, poglej. Jaz pa sem imel sice rage fury pro vivo. TV-out pa vklopis tako kot v control panelu.
galeb ::
Generalni zastopnik za ATI je ACORD-92 d.o.o. Link: http://www.acord-92.si/kje_smo.php
Svoje poslovalnice imajo v Lj, Mb in Ce. Njihovi serviserji morajo to obvladati. Vprasaj, ce si lahko spomagas s softwarom, ki je prilozen kaki drugi ATI-jevi kartici, tega pa potem lahko dobis pri njih.
Svoje poslovalnice imajo v Lj, Mb in Ce. Njihovi serviserji morajo to obvladati. Vprasaj, ce si lahko spomagas s softwarom, ki je prilozen kaki drugi ATI-jevi kartici, tega pa potem lahko dobis pri njih.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: galeb ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Graficna do 220€Oddelek: Kaj kupiti | 2859 (1795) | Volta |
» | Ne morem usposobiti povezave rač - TVOddelek: Strojna oprema | 1042 (950) | CaqKa |
» | Radeon 9600pro ali 9600XT (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 3964 (2930) | Tradewind |
» | Novi ATi Catalyst gonilnikiOddelek: Novice / Grafične kartice | 2349 (2349) | JLP |
» | DVDOddelek: Pomoč in nasveti | 1759 (1276) | VASkO |