Forum » Pomoč in nasveti » formatiranje?
formatiranje?
Lizard ::
ker mam stalo, bi zelel formatirat disk. mam nalozene winXP,pa me zanima kako naj se zadeve (pravilno lotim). imam kup podatkov, katerih ne bi zelel brisat. jih je mozno kje shranit? mam samo eno particijo.
torej,kaj vse je potrebno storiti preden se lotim formatiranja in kaj bo po formatiranju?
torej,kaj vse je potrebno storiti preden se lotim formatiranja in kaj bo po formatiranju?
Pijani gost se kar nekaj časa trudi na zobotrebec natakniti čevapčič. Natakar ga nekaj časa opazuje, nato pa pristopi, vzame zobotrebec in nanj natakne čevapčič:
'Vidite gospod, povsem preprosto!'
'Seveda, ko sem ga pa že jaz utrudil.'
XaNti ::
Podatke spravi na kak drug disk (CD,DVD) al ka ghost naredi...Tako pač ohraniš podatke.Kaj te čaka na novo nalganje OS po foramtiranju,ter nalaganje programu driver ecc. pač kar potrebuješ. Po foramtiranju si naredi še eno prticijo in se na njo shranjuj podatke ki jih pri naslednem foramtiranju želiš ohranit.
Lp XaNti
Lp XaNti
*AMD 64 3700+@2508~11x228*DFI LaN Party Ultra-D*Club3D6800GT@410/1100*
*GeilUltra-XBH-5 1GB*WD250GB SATA*Q-tec "650"*Chieftec *G15*CopperHead*
*GeilUltra-XBH-5 1GB*WD250GB SATA*Q-tec "650"*Chieftec *G15*CopperHead*
trek@s ::
Narediš novo particijo s programom PartitionMagic pred formatiranjem, skopiraš tja pomembne podatke, potem pa veselo formatiraš C: in veselo nanj naložiš svežo verzijo licenčnih windows-ev.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virtualizacija trdega diskOddelek: Programska oprema | 1269 (1111) | broken/link |
» | Particije pri namestitvi W7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1153 (1012) | mitkos |
» | problem z foramtiranjem diskaOddelek: Operacijski sistemi | 949 (918) | Cofko Cof |
» | Problem pdi instalaciji SlackwareaOddelek: Operacijski sistemi | 862 (844) | iro |
» | WindowsExplorer se mi sesuva ??Oddelek: Operacijski sistemi | 1227 (1136) | nicjasno |