» »

Problem racunalnik se ne prizge!

Problem racunalnik se ne prizge!

wildjoc ::

No mam velik problem,,racunalnik sem pustil laufati cez noc ker mi je downloadalo neke filme, ko se zjutraj zbudim so bili vsi programi zaprti (dc++, ter IE okna), ponovno zalaufam dc++ ko se program nalozi raunalnik naenkrat zasteka(prej mi ni zastekal ze najmanj eno leto) Ga piknem monitor pa se sploh noce prizgat je ker v standbayu, ko sem ga nekajkrat ugasnil in prizgal se je enkrat le prizgal monitor,naredil celoten scan disk potem pa spet skoz crno in zdaj ga sploh ne zalaufa vec. No m lahko kdo pomaga kako bi lahko ugotovil napako? Na razpolago pa nimam kaksnih drugh delov samo notebooka, ce lahko kaj pomaga, prosim za pomoc,ceprav meni se najbolj zdi da je grafika!!!!!!!!!!!!!!!!

hvala vam
Joco bil tu :)

No naj povem se to da sem zdajle sprobal in monitor dela, se pravi moa biti problem v graficni plati ali pa procesorju. Kako bi lahko to kaj sprobal prosim nujno ker rabim neke podatke(svingelce imam gor ,v cetrtek pa izpit :()

XaNti ::

Ko prižgeš comp a ti kaj piska če ti potem je lahko grafična, ali kaj podobnega mogče tudi napajalnik;(( Če potrebuješ podatke vzami disk iz ohišja pa pejt kolegu pa pr nejm si dej podatke na CD al kam druga(pri nejm lahko še grafično sprobaš..:\ )
*AMD 64 3700+@2508~11x228*DFI LaN Party Ultra-D*Club3D6800GT@410/1100*
*GeilUltra-XBH-5 1GB*WD250GB SATA*Q-tec "650"*Chieftec *G15*CopperHead*

Ja piska in normalno se prizge tista lucka da disk dela, a to pomeni da je plata in procesor vredi? Jah bi sel kerem kolegu sam imajo vsi zapakirane skatle pod grancijo se in nocijo da bi se jim prekinala garancija, sprobal bom kje dobiti kaksno drugo grafiko, saj probujem pa mi ne ratuje najboljs.

DominusSLO ::

Probaj disk izklopit...

No sem probal graficno pri koleg pa je delalo, pol sem probal disk pa je delal, pol sem ze cel bil slabe volje ,ker sem mislil da je plata) na kar sem se spomnil da je mogoce ram in se probal ram in bingo :) ceprav pri kolegu je razpoznal ram sam je javilo neko napako, ko sem pa njegov ram dal k meni pa laufalo :) kdo popravlja rame :) saj se hecam grem juter po novga
:)

aja pa havla vam za pomoc :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik ne prižge

Oddelek: Pomoč in nasveti
253445 (3078) Fif55