Forum » Operacijski sistemi » problem z foramtiranjem diska
problem z foramtiranjem diska
flasha ::
Imam problem z foramtiranjem diska - no anjprej sploh ne morem na namizje, saj racunalnik ob zagonu jav da manka en fajl. Ko dam cd od xp da bi windowse na novo instaliru se mi po tem ko zberem "install windows now" spodaj na zaslonu pokaze "Serching for previous versionsof Microsoft Windows..." in traja ure in ure pa se nic ne spremeni. Ce pa dam popravi windows pa zberem kero aprticijo pa se od tam naprej en premakne nikamor, kot dda bi zasteko. Ce pa ga hocem formatirat s pomocjo zagonske diskete (format C:, format /C) pa mi vedno napise "bad command or file name"
Prosim pomagite mi !!!
Prosim pomagite mi !!!
Cofko Cof ::
Zgleda ni na disketi fajla format.com. Probej ga kr gor posnet na zagonsko pa potem še enkrat formatirat.
Ars longa,vita brevis.
Moral bi biti pod C:\Windows\System32(oz. kamorkoli si že inštalirov winse).
Ars longa,vita brevis.
flasha ::
ne dela, ker mi sploh diska ne pokaže - pa ta datoteka format mi napise da je ne morem odpret v dosu
Je tvoja particija slučajno NTFS? Če je probaj tole. Na levi strani izberi XP system disk using NTFS with Win98/Me boot disk:.
Ars longa,vita brevis.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formatiranje-TežaveOddelek: Pomoč in nasveti | 1800 (1219) | luksorzi |
» | disk se ne formatiraOddelek: Strojna oprema | 1578 (1405) | koli99 |
» | instaliranje windowsovOddelek: Pomoč in nasveti | 2010 (1848) | Cokolesnik |
» | Problem pri zagonu v Windows XPOddelek: Pomoč in nasveti | 1333 (1235) | Kick-L |
» | P133 ne gre instalirat windows OPOddelek: Pomoč in nasveti | 1539 (1265) | gumby |