Forum » Pomoč in nasveti » Divx in zvok
Divx in zvok
Jst ::
Zakaj mi pri nekaterih filmih ne dela zvok?
Imam winXP, divx4.1.
Filmi, pri katerih mi ne dela zvok pod properties pise, da je zvok v windows media audio v2. windows media playerjem tudi na netu ne najde pravilnega kodeka.
kaj nardit??
Imam winXP, divx4.1.
Filmi, pri katerih mi ne dela zvok pod properties pise, da je zvok v windows media audio v2. windows media playerjem tudi na netu ne najde pravilnega kodeka.
kaj nardit??
Tic ::
Pomoje si nemoreš kej dost pomagat!
Mah divix je divix, tud kopije igr ne delajo zmeri tako kot bi morale (obešanje....)!Piratski shit....
Al so pa Xp-ji
lp,
Mah divix je divix, tud kopije igr ne delajo zmeri tako kot bi morale (obešanje....)!Piratski shit....
Al so pa Xp-ji
lp,
persona civitas ;>
cyber ::
Inštaliraj divx alpha 3.11 ker ti morda ravno zarad tega ne dela zvok ker nekateri filmi so narejeni s tem kodekom ti si jih sicer povozu z 4.01 v kolikor si ga imel že nameščenega ko snemaš 4.01 mu ne smeš dovolit da ti predvaja vse filme s tem kodekom, recimo jaz nisem imel nikol probleme z zvokom pr divx filmih imel je pa prijatelj pr katerem je blo ravno tole narobe, kar sem ravno sedaj opisal.
su37 ::
Jah men pa itak ni nič jasno okrog teh Divx, imam npr ene filme z avi končnico na cdjih, ampak tega vraga sploh ne morem spravit v delovanje z zvokom. Splon ne vem a ma to kaj veze z Divx-i ali ne, pa kaj rabim. Za vsak slučaj sem si gor poleg najnovejšega media playerja dal še ta že omenjeni divx 4... ampak vidim samo sliko v tem playerju (medija).
Problem je, ker sploh ne kapiram tega, kak player zo to sploh rabim, a ta media player zadostuje??? Al je treba met kaj drugega? Kaj sploh predstavljajo ti divx-i???
Ma jst nimam pojma
Problem je, ker sploh ne kapiram tega, kak player zo to sploh rabim, a ta media player zadostuje??? Al je treba met kaj drugega? Kaj sploh predstavljajo ti divx-i???
Ma jst nimam pojma
cyber ::
Jap za divxe potrebuješ kodeke(divx 3.11 alpha najbolj znan in men tud najbolj uporaben ker velika večina še vedno zdej dela z njim potem tu imaš nov kodek 4.01 ter še nekatere kodeke recimo crystall kodek ki je tud zelo znan, pač vsak se odloč za tistega , kater mu najbolje dela na njegovem sistemu.
Pa ne smemo še pozabit antidefreeze kodek ki ga potebujemo za gledanje preko bad framov in da se nam slika ne zaustav al po domače zmrzne.
Sistem ki ga potrebuješ za normalno gledanje na nastvitvah cpu 0 je sledeč:
Ena dobra plata imeti mora dobro prepustnost pomnilnika
cpu vsaj 300 mhz
ram 64 že zadostuje al pa tud 32 ram bi delalo sicer dvomim da kdo poseduje toliko rama skoraj vsi imate vsaj 64 nekateri veliko več tja do 512
Grafična kartica 4mb
In seveda kodeki, če vse to imate pol zadeva dela.
Ko vse to imate zadevo poženeš lepo z media playerjem 6.4 kater je eden izmed najboljših,nekateri segajo po drugih playerjih kot so Bs player, ki mi je tud zelo pr srcu pa še imaš Zoom player pa powerdivx ter micro dvd odvisen s katerim imamo lepšo sliko pr gledanju sam prisegam na vse te playerje, tak da enkrat gledam z enim drugič z drugim.
To je vse kar potrebuješ za divxe
Pa ne smemo še pozabit antidefreeze kodek ki ga potebujemo za gledanje preko bad framov in da se nam slika ne zaustav al po domače zmrzne.
Sistem ki ga potrebuješ za normalno gledanje na nastvitvah cpu 0 je sledeč:
Ena dobra plata imeti mora dobro prepustnost pomnilnika
cpu vsaj 300 mhz
ram 64 že zadostuje al pa tud 32 ram bi delalo sicer dvomim da kdo poseduje toliko rama skoraj vsi imate vsaj 64 nekateri veliko več tja do 512
Grafična kartica 4mb
In seveda kodeki, če vse to imate pol zadeva dela.
Ko vse to imate zadevo poženeš lepo z media playerjem 6.4 kater je eden izmed najboljših,nekateri segajo po drugih playerjih kot so Bs player, ki mi je tud zelo pr srcu pa še imaš Zoom player pa powerdivx ter micro dvd odvisen s katerim imamo lepšo sliko pr gledanju sam prisegam na vse te playerje, tak da enkrat gledam z enim drugič z drugim.
To je vse kar potrebuješ za divxe
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DivX codec nadomestilo - ffdshow kodek (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 59342 (14490) | BaRtMaN |
» | Zahteve za gledanje divx filmovOddelek: Strojna oprema | 3152 (1912) | Azrael |
» | seminarska - pomoč Bs Player ......Oddelek: Šola | 4228 (3682) | bobby |
⊘ | kateri program uporabiti za kompresijo videa v DivX formatu (delam iz DV AVI formata)Oddelek: Zvok in slika | 2483 (1735) | nemesis |
» | DivX kodekOddelek: Zvok in slika | 1497 (1044) | CaqKa |