Forum » Operacijski sistemi » Linux in slo znaki
Linux in slo znaki
Muzo ::
Pozdravljeni,
imam slackware na serverju in me zanima, kako bi imel v shellu podporo za čšž. Včasih namreč preko sambe kopiram kaj na disk na linuxu, in zgubim šumnike v imenih datotek.
Hvala in lp
imam slackware na serverju in me zanima, kako bi imel v shellu podporo za čšž. Včasih namreč preko sambe kopiram kaj na disk na linuxu, in zgubim šumnike v imenih datotek.
Hvala in lp
BigWhale ::
Datotecni sistem ti mora podpirati nase znake... ... pa samba tudi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BigWhale ()
Jebiveter ::
export LANG=sl_SI
Potem imas cel sistem slovenski... (man man ti mora pokazat slovenski text). Seveda je odvisno od konzolnega programa, ce ti podpira čžš-je. Glede sambe pa ne bi vedel.
Potem imas cel sistem slovenski... (man man ti mora pokazat slovenski text). Seveda je odvisno od konzolnega programa, ce ti podpira čžš-je. Glede sambe pa ne bi vedel.
Certainty of death. Small chance of success. What are we waiting for?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moj Linux je boljši kot ... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 28090 (25333) | BigWhale |
» | Nov, oddaljeni napad na Windows 7 in Windows Server 2008R2 preko SMBOddelek: Novice / Varnost | 3684 (2546) | MrStein |
» | Mandatory Profiles za vse uporabnike (odjemalci: Win9x; PDC: Samba na Linuxu)?Oddelek: Operacijski sistemi | 1199 (1077) | pirx |
» | postavitev linux serverja (hardcore :)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1627 (1398) | BigWhale |
» | SuSe Linux 9.0 - Problemi in re?itveOddelek: Operacijski sistemi | 1435 (1227) | CCMbrother |