Forum » Pomoč in nasveti » skurjeni rami
skurjeni rami
pluto1457 ::
zanima me nekaj, kako lahko probam, oziroma ali se da na kakšen način ugotoviti sli so rami dobri ali ne, razen tega da jih daš na plato...tega pa nočem, ker se bojim da bi mi še plato skurilo.
hvala
hvala
Goldee ::
Od oka bos tezko kaj videl ;). Zakaj pa sumis, da so poskodovani?
And Now for Something Completely Different...
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-
kriko1 ::
Plate ti ne bo skurilo, kao pa sumis da so "skurjeni"? A si mogoce slabo vtakni v maticno pa so mogoce se zaceli zgat?
pluto1457 ::
ko mi je hotel frend not dat rame jih je narobe obrnil..pa pritisnil in naredil kratek stik, je zasmredlo po štromu..pa nč več od računalnika. se ni zagnal niti s starimi rami. pol sm pa vidu da je tam ko pride ram v podnožje, nekaj tiste zlate barve (čip) utrgano dol. sklepam, da so ti in še drugi rami ki so bili v računalniku mrtvi.
ima kdo idejo kako to probat? servis je pač sevis...bo zmeraj vodo na svoj mlin napeljal...da bom tam neki$$ pustil.
hvala vnaprej!
ima kdo idejo kako to probat? servis je pač sevis...bo zmeraj vodo na svoj mlin napeljal...da bom tam neki$$ pustil.
hvala vnaprej!
kriko1 ::
AU! Ali imaš še kakšen slot v katerega ni nič vtaknu? Probaj tistega, ostalih se izogibaj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zelo "lame" način oglaševanja...Oddelek: Loža | 1747 (1298) | gulfstream |
» | Na pomoč - vsi, ki o mobilcih in prenosu podatkov veste več od nas, navadnih smrtnikoOddelek: Mobilne tehnologije | 2059 (1650) | NupY |
⊘ | WINRAROddelek: Programska oprema | 1520 (1260) | Damjan Jagar |
» | help plz!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1395 (1248) | XsenO |
» | LIVE! valueOddelek: Zvok in slika | 1031 (887) | VASkO |