Forum » Pomoč in nasveti » USB
USB
roberto11 ::
Pred kratkim se mi je pojavil problem, da , ko priključim USB ključ, se mi resetira računalnik in ponovno zažene.
Poskusil sem z drugim USB ključem, vendar se zgodi isto.
Prav tako se zgodi isto, če dam USB ključ v drugi port.
Če pa sem priključil USB ključ , ko je bil računalnik ugasnjen, pa se je takrat, ko se je začel nalagati windovs, računalnik spet resetiral.
Kaj bi lahko bil problem ?
Poskusil sem z drugim USB ključem, vendar se zgodi isto.
Prav tako se zgodi isto, če dam USB ključ v drugi port.
Če pa sem priključil USB ključ , ko je bil računalnik ugasnjen, pa se je takrat, ko se je začel nalagati windovs, računalnik spet resetiral.
Kaj bi lahko bil problem ?
akulp ::
očitno en stik, na ključu oz. na USB kontrolerju to povzroči...Si rpobal drug ključ? Mas vse USB "vtičnice" na plati al mas kako posebej kartico ?
Lukcc
roberto11 ::
Drug ključ sem probal.
USB je na plati.
Verjetno je nekaj z Windowsi. Ali se da Windows kako popraviti, ne da bi na novo vse inštaliral?
USB je na plati.
Verjetno je nekaj z Windowsi. Ali se da Windows kako popraviti, ne da bi na novo vse inštaliral?
akulp ::
Mogoče lahko das Repair...sam nevem ce bo pomagal..pomoje je bosl da vse sformatiras pa je...sej sej hitr to..sicer pa..poskusaj kako USB kartico notr vtaknt, pa bos videl ce tisti USBji delajo...mogoce je pa kej plata zjebana?...
Lukcc
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Usb ključa ne prepoznaOddelek: Pomoč in nasveti | 12503 (10677) | BlaY0 |
» | USB ključ - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 7196 (4433) | deninho1989 |
» | Nakup USB ključaOddelek: Kaj kupiti | 2597 (2042) | bajsibajsi |
» | Usb mp3 kluč zaupni podatkiOddelek: Pomoč in nasveti | 3119 (2297) | StajercSSS |
» | USB ključ skuri matično???Oddelek: Strojna oprema | 2538 (1990) | Dead_Eye |