Forum » Pomoč in nasveti » zgodovina brskalnika
zgodovina brskalnika
tropinovec ::
Ljudje:
A morebiti nekdo lahko prijazno pove, s katerim klikom se vključi zgodovina brskalnika?, če sem se prav izrazil...
Sistem sem namreč na novo naložil in pred formatiranjem mi je v okencu npr. googla ali bolhe itd ostala zgodovina besed, ki sem jih iskal, sedaj pa je vedno samo prazno okence in nekako ne vem, kje se malce poklika, da bodo besede, ki sem jih iskal ostale še naprej v okencu in se ne bodo samodejno zbrisale, mi je tako bolj priročno...
A morebiti nekdo lahko prijazno pove, s katerim klikom se vključi zgodovina brskalnika?, če sem se prav izrazil...
Sistem sem namreč na novo naložil in pred formatiranjem mi je v okencu npr. googla ali bolhe itd ostala zgodovina besed, ki sem jih iskal, sedaj pa je vedno samo prazno okence in nekako ne vem, kje se malce poklika, da bodo besede, ki sem jih iskal ostale še naprej v okencu in se ne bodo samodejno zbrisale, mi je tako bolj priročno...
kriko1 ::
Firefox ima pod preferences, konqueror pod configure konqueror, opera pod preference->advanced->history, za explorer pa ne vem vec.
tropinovec ::
uporabljam internet explorer in ne gre za zgodovino internetnih strani, temveč besed, ki si jih je, preden sem formatiral disk, "zapomnilo" tisto belo okence v katerega vpisuješ besede. Sedaj je to okence venomer prazno, prej pa sem, ko sem se postavil z miško v okence in kliknil z levo tipko, videl besede, ki sem jih vnašal pred dnevi in imel tako olajšano iskanje ,saj ni bilo potrebel vedno znova vpisovati enake besede. (lahko pa sem jih z tipko Delete zbrisal iz okenca, če se jih je nabralo preveč)
R33D3M33R ::
Verjetno misliš autocomplete?
Tools->Internet options->Content->Autocomplete
Tools->Internet options->Content->Autocomplete
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:
R33D3M33R ::
Hehe, NP, lep pozdrav!
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MOHAA problemOddelek: Igre | 865 (597) | Havq |
» | Hitrost tipkanja (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 8886 (6335) | mojca |
» | Izšla je Opera 9.5 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 23918 (12810) | Gandalfar |
» | Opera 9.5 Alpha (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 13893 (9790) | kriko1 |
» | Pomoč - Explorer povzroči 100% CPUOddelek: Operacijski sistemi | 1011 (887) | MasterMind |