Forum » Hlajenje in modifikacije » Temp. na grafi
Temp. na grafi
ban13 ::
HELLO
Zanima me koliko je normalna in koliko je kritična T pri igranju (npr. HL2)?
HvALA
Zanima me koliko je normalna in koliko je kritična T pri igranju (npr. HL2)?
HvALA
http://img154.echo.cx/my.php?image=ban1111st.gif
DominusSLO ::
Probaj dat prst na hladilnik in ga držat gor 5 sekund.. Če ostane prst isti, kot prej, ni problema in lahko nadaljuješ. Če je koža opečena, odgrizni prst do kosti. Če je pri kosti še malo krvavo, v večini primerov ni še kritično in lahko nadaljuješ z igranjem. Če pa je fajn zapečeno do kosti, pa nemudoma prenehaj z igranjem, ker lahko skuriš grafo!!
PS: uporabljaj prst, ki ga za igranje iger ne rabiš
PS: uporabljaj prst, ki ga za igranje iger ne rabiš
MasterMiG ::
Pr men v povprečju 43 stopinj pr Doomu, sam je grafa kr močno navita.
There is nothing to fear but the fear itself.
ban13 ::
lol tist is prstom sigurn ne bom probal. loh pa sam če hočš.
mam x800 PRO pa k sm zvočno dau direkt pod grafo pa sm štartu HL2 je bla v 10s Temp. 75, zdej vidm da kr kritična k nimam nč navit ne nč. sej sm pol takoj k se mi je zdel T velka zamenov zvočno nazaj.
HVALA ZA ODGOVORE
mam x800 PRO pa k sm zvočno dau direkt pod grafo pa sm štartu HL2 je bla v 10s Temp. 75, zdej vidm da kr kritična k nimam nč navit ne nč. sej sm pol takoj k se mi je zdel T velka zamenov zvočno nazaj.
HVALA ZA ODGOVORE
http://img154.echo.cx/my.php?image=ban1111st.gif
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Odškodnina (AO+,dodatno zavarovanje)Oddelek: Loža | 7298 (5780) | Ziga Dolhar |
» | Nohet na nogi se mi je zarasel v prst - boliOddelek: Loža | 10805 (9799) | Brane2 |
» | Half Life 2 pomoč pri igranju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 7987 (4863) | baguvix |
» | Kateri kos opreme povzroča zmrzovanje v igrah? (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 5469 (4517) | lordgreg |
» | Ideja za PC igre prihodnosti (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5702 (5002) | undefined |