Forum » Strojna oprema » Kaj vse je pomembno pri nakupu monitorja?
Kaj vse je pomembno pri nakupu monitorja?
turok ::
Mene zanima kaj vse morm gledat pri nakupu monitorja...
Kupil bi crt monitor.
Kolk je lahk velka pika? A je 0.25mm preveč?
Kaj tco99 pomen?
Na kaj morm bit še pozoren?
Hvala za odgovore...
Kupil bi crt monitor.
Kolk je lahk velka pika? A je 0.25mm preveč?
Kaj tco99 pomen?
Na kaj morm bit še pozoren?
Hvala za odgovore...
Life is life .... na na na na na
Spajky ::
Monitor v Trgovini naj ti priklopijo, postavi ga na nativno rezolucijo in 85Hz, z nastavitvami nastavi sliko od roba do roba in zrihtaj, da je slika najbolja/enakomerna kot se da. Pol pa glej če je enakomerna brez opaznih lis, dovolj ostra, da ne "diha" slika bistveno pri preklapljanju/vklapljanju oken, da na vogalih nima kakih hudih anomalij ipd. Sploh, da je Ok v globalu za tvoje Oči. Definitivno oceno si ustvari po več kot pol ure, ni slabo, da si s seboj vzameš FD ali CD z Nokia monitor testom gori ...
Poglej si tegale Mag-ovega 19˝, jest ga mislim mogoče kupit; ma zadnjo generacijo DF Samsung cevi (novejša od MB cevi) in zdi se mi, da pri elektroniki niso preveč šparali (25kg!), velik pa je kot moj bivši 17˝-ni navadni, ki sem ga vrgel v kontejner pred časom. Zna bit zelo v redu za 46kSit! Mi boš povedal, če ga boš sprobal, kako je ...
Poglej si tegale Mag-ovega 19˝, jest ga mislim mogoče kupit; ma zadnjo generacijo DF Samsung cevi (novejša od MB cevi) in zdi se mi, da pri elektroniki niso preveč šparali (25kg!), velik pa je kot moj bivši 17˝-ni navadni, ki sem ga vrgel v kontejner pred časom. Zna bit zelo v redu za 46kSit! Mi boš povedal, če ga boš sprobal, kako je ...
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV - skrite funkcije na daljincuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4006 (3515) | zavajon |
» | Kako udobno delati z računalnikomOddelek: Loža | 9136 (8857) | moj_nick |
» | Dober CRT (Trini/Diamond -tron) ali LCD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5820 (4879) | iso2000 |
» | Razlika med Natural Flat in Dyna Flat monitorjiOddelek: Pomoč in nasveti | 1874 (1500) | eland |
» | Monitor - na kaj biti pozorenOddelek: Kaj kupiti | 1095 (967) | frudi |