» »

Loghitech Z-2200

Loghitech Z-2200

Goldee ::

LP! Zanima me, ce kdo poseduje zgoraj omenjene zvocnike? Specifiacije ima hude, sedaj pa me zanima kako se ta 2.1 sistem obenese v resnici? Za sobo priblizno 4 x 2.5m studiram to. Vse informacije dobrodosle!
Lp,
Matej
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Primoz78 ::

Sicer nisem lastnik tega sistema...a poglej si zanimiv test na Behardware

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

Hvala za koristen link. Sem dobil priblizno sliko (doma mam I-Trigue 3400), ker so testirali tudi I-Trigue 3450 in vidim kaksna bi bla pribl. razlika proti Z2200. Mene trenutno predvsem zanima sistem 2.1, ki ima res dober bass (vendar govorim o ceni tam do 40k). Ta sistem ni zame, vendar bi rad cimbolje trofil :). Kaksni predlogi? Pa kak lastnik Z2200 tud ;)

Poglej si Antec Lansing CS21...saj si vidu na testu da so kar ql ;) ... Cena je cca. 25 K SIT...Ali pa FS6021...cena pa mal visja...45 K SIT

Lp Primoz

Dami ::

Mam z2200 pa dobr razbijajo:D. Nisem pa nek audiofil tak da ne vem kaj naj ti še druga povem. Kolegu so sicer začel neki šumet že, sam on nonstop glasnost štela na onem dalincu. Jih mam ene 2 leti mislim da in se ne pritožujem.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

imi ::

Mislim da modela Z-2200 ni več v prodaji. Sam imam doma Z-2300, ap sem z njimi zelo zadovoljen. Ne upam si jih dati niti na polovico moči.

Js jih mam se moznost kupit in to po ceni cca 32k, zdi se mi zlo ugodno za tako moc kot jo proizvedejo. Ce prav razumem je Z2300 mocnejsi brat? V cem se pa ralizkujeta?
Hvala za info, LP

bond007 ::

Huh, potem jst prepoceni prodajam z-560 za 32 jurjev? Ki majo še dvakrat več watov pa 4.1 sistem so. Bom malo dviognil ceno. ;)

Drugače pa niso z-2300 nič močnejši od z-2200. Celo slednji imajomalce bolši zvok in so kvalitetnejše narejeni. Material uporabljen za membrane je kvalitetnejši, pa tudi po netu se govori, da naj bi logitech z z-2300 malo "šparal". No verjetno v zvoku ni take drastične razlike. Sam sem si lastil z-2200 in so bili zelo vredu. Kupil sem jih kakšno leto nazaj rabljene za 20k sit od enega tukaj na slo-techu. 2 meseca kasneje sem jih prodal za 26. Predvsem pazi pri kontrolni enoti, ki se rada pokvari oz začne prasketati ko spreminjaš glasnost.

Drugače pa imam sedaj z-560, geniuse home theater in pa atp3. Bi rekel, da največ za svoj denar dobiš z geniusi. Zvok pri z-560 je resda malenkost bolši od geniusov - predvsem visoke tone ima lepše, bas je pri obeh dober, celo tisti na geniusih mi gre malo bolje v uho:) , seveda prbija z-560 dosti bolj. Ampak v moji mali sobi 3*3 metre je oboje dosti premočno, sploh z-560, ki jih redko kdaj uporabljam na tretini. Ker jih ne morem izkoristiti, jih bom prodal.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bond007 ()

Ja sam js govorim o novih, iz trgovine in z garancijo. Po vasih postih sodec, bi ta sistem zadostoval. Zanime me se kaksna je razlika med Z2200 in Genius SPW51 (pa pustimo to, da je en sistem 5.1 en pa 2.1)?
Hvala za info
LP

Kot prvo je razlika v sami izhodni moci...pa mislim da imajo samo analogne vhode, medtem ko Z2200 imajo tudi digitalne in po moznosti se opticne...pa se THX.

Lp primoz

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

logitech z-560

Oddelek: Zvok in slika
131291 (1037) skype
»

genius home theather vs logitech z-2200