Forum » Igre » UT preko modema
UT preko modema
Buggy ::
Zdravo!
Kupil sem si modem Motorola SM56 in bi si zelel igrati UT preko NET-a. Ko mi je dal pod Internet games seznam serverjev sem se konektal a je bil odziv nenormalno slab (PING 4000). A je modem premalo zmogljiv za igranje tega spila ali moram najti kaksen server v Sloveniji. Kako je z resolucijo . Tudi ce imam 800x600 je odziv slab. Kakrsni koli napotki bi bili zelo zazeljeni, saj sem v prikljucitvi z modemom cisto zgubljen. Prenos mi kaze da je 46000 bps.
Kupil sem si modem Motorola SM56 in bi si zelel igrati UT preko NET-a. Ko mi je dal pod Internet games seznam serverjev sem se konektal a je bil odziv nenormalno slab (PING 4000). A je modem premalo zmogljiv za igranje tega spila ali moram najti kaksen server v Sloveniji. Kako je z resolucijo . Tudi ce imam 800x600 je odziv slab. Kakrsni koli napotki bi bili zelo zazeljeni, saj sem v prikljucitvi z modemom cisto zgubljen. Prenos mi kaze da je 46000 bps.
Sodom ::
Ne... ta motorolin modem je softwerski in zato igra z njim ne teče... oz teče slabo. Kolega je isti problem mel, pa mu je kar diskonektalo.
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
future turns to past, been sent to hell and back
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telekom hibridni modem - izkušnje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 40953 (4019) | zlabra |
» | Mikrotik RB2011UiAS-2HnD-IN na Amisu, bizarno počasen internet. (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 12386 (9666) | Invictus |
» | Port Forward ne delujeOddelek: Pomoč in nasveti | 4232 (3854) | Konlov |
» | brezžična povezava dveh routerjevOddelek: Omrežja in internet | 4323 (4189) | Yacksy |
» | FaxServer v win2kOddelek: Programska oprema | 788 (729) | Loki |