Forum » Programska oprema » Sinhronizacija Outlooka
Sinhronizacija Outlooka
gregy ::
A je mozno v Outlooku (ne express) nastavit, da se sinhornizira ..
primer
na mejle odgovarjam včasih doma včasih v sluzbi .. ali je možno, da ce doma oznacim mejl (flag) da se npr. outlook na dve minuti sinhronizira z outlookom v firmi in da je ta isti mejl "flagan" tudi v firmi?
primer
na mejle odgovarjam včasih doma včasih v sluzbi .. ali je možno, da ce doma oznacim mejl (flag) da se npr. outlook na dve minuti sinhronizira z outlookom v firmi in da je ta isti mejl "flagan" tudi v firmi?
Nebomgabiksa ::
Z outlook ne-exprosom sem jaz sem naredil takole... primarni outlook je v službi
1) Doma sprejemam sporočila, a jih pustim na strežniku (pod več nastavitev poštega računa imaš pusti sporočila na strežniku)
2) Ko odgovarjam od doma imam narejeno pravilo
.....Preveri poročila, ko jih pošiljam
.....Če so iz računa [podjetje] me dodaj v Cc
...in tako dobim vse kopije odgovorov tudi v službo
3) Da pa doma ne dobim kopije dogovora imam še eno pravilo
.....Preveri sporočila, ko prispejo
.....Če so iz računa [Podjetje] in sem jaz pošiljatlej in v Cc: potem ga izbriši
Do bolj pametne rešitve nisem prišel
1) Doma sprejemam sporočila, a jih pustim na strežniku (pod več nastavitev poštega računa imaš pusti sporočila na strežniku)
2) Ko odgovarjam od doma imam narejeno pravilo
.....Preveri poročila, ko jih pošiljam
.....Če so iz računa [podjetje] me dodaj v Cc
...in tako dobim vse kopije odgovorov tudi v službo
3) Da pa doma ne dobim kopije dogovora imam še eno pravilo
.....Preveri sporočila, ko prispejo
.....Če so iz računa [Podjetje] in sem jaz pošiljatlej in v Cc: potem ga izbriši
Do bolj pametne rešitve nisem prišel
gregy ::
ja .. "rules" so mi znani ... ampak stvar je v tem, da vcasih odgovarjam jaz od doma .. ko je tudi kolegica ze v firmi .. pol se pa po telefonu meniva kdo je odgovoril na kateri mejl :) ker se trudimo biti ažurni
Nebomgabiksa ::
S pravilom (2) ona dobi tudi tvoj odgovor (ker je službeni mail v Cc:). Samo, ko odgovarja ona mora dati še tvoj domači (ali pa službeni) mail v Cc: ali Bcc:
Če pa bosta oba v istem trenutku na isti mail odgovarjala bo pa še vseeno hecno
Če pa bosta oba v istem trenutku na isti mail odgovarjala bo pa še vseeno hecno
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 277669 (22600) | Matko |
» | Outlook sinhronizacijaOddelek: Programska oprema | 5216 (1757) | Machete |
» | Kako preverit, da je e-mail preusmerjen tudi k delodajalcuOddelek: Pomoč in nasveti | 3432 (2362) | profii |
» | MS Outlook Exchange - dostop od doma?Oddelek: Programska oprema | 3796 (3461) | Ziga Dolhar |
» | Po menjavi ponudnika problem s pošiljanjem pošteOddelek: Omrežja in internet | 5452 (4841) | Matko |