Forum » Pomoč in nasveti » OpenGL
OpenGL
benko ::
Imam problem z nepravo verzijo OpenGL-ja.
Instaliral sem KOTOR2 in tisti " computer check" test mi je zatežil, da imam OpenGL verzijo MS Corporation 1.1.0. Igra zahteva najmanj verzijo 1.4.0.
Instaliral sem nVidia driverje 78.01, ki naj bi imeli OpenGL verzijo 2.0. Vse OK. Ko racunalnik na sveže zaženem KOTOR2 check pravi, da imam instalirane nVidia 2.0 Open GL driver. Igra deluje.
Problem pa je, ker se driver, če ni svež reboot, po nekaj časa resetira nazaj na verzijo 1.1.0 od Microsofta in igra se noče zagnati.
Malo tečno mi je zaganjati computer vsakič, ko hočem pognati KOTOR2. A kdo ve zakaj teslo od Win XP prepiše??? nazaj svojo MS OpenGL verzijo.
Hvala!
Instaliral sem KOTOR2 in tisti " computer check" test mi je zatežil, da imam OpenGL verzijo MS Corporation 1.1.0. Igra zahteva najmanj verzijo 1.4.0.
Instaliral sem nVidia driverje 78.01, ki naj bi imeli OpenGL verzijo 2.0. Vse OK. Ko racunalnik na sveže zaženem KOTOR2 check pravi, da imam instalirane nVidia 2.0 Open GL driver. Igra deluje.
Problem pa je, ker se driver, če ni svež reboot, po nekaj časa resetira nazaj na verzijo 1.1.0 od Microsofta in igra se noče zagnati.
Malo tečno mi je zaganjati computer vsakič, ko hočem pognati KOTOR2. A kdo ve zakaj teslo od Win XP prepiše??? nazaj svojo MS OpenGL verzijo.
Hvala!
- spremenil: benko ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Realne potrebe za Solidworks danesOddelek: Kaj kupiti | 2692 (1888) | TheBlueOne |
» | Valve izdal SteamOS in predstavil prototip Steam Machine in Steam ControllerOddelek: Novice / Konzole | 15442 (10448) | Testman42 |
» | Brink in open GL 3.1Oddelek: Pomoč in nasveti | 706 (577) | macgajver |
» | Nov članek: Čudežno popotovanje skozi grafični cevovod - 2. delOddelek: Novice / Nova vsebina | 4771 (3525) | SavoKovac |
» | DirectX 8.0Oddelek: Novice / Grafične kartice | 2724 (2724) | undefined |