Forum » Programska oprema » Messenger meziki - ustvarjanje svojih
Messenger meziki - ustvarjanje svojih
SellAlej ::
lep pozdrav ali se mogoce komu sanja kako lahko sam naredis svoje mezike za MSN Messenger? sem iskal na google-u pa mi najde samo managerja ali nick creatorja ... ta dva programa pa nimata veze z nobenim ustvarjanjem mezikov, je komu ze uspelo jih naredit oziroma kako se lahko naredi le-te?
- premaknil iz Pomoč in nasveti: gkovac ()
OmegaBlue ::
To je globoko skrivna in drago plačljiva skrivnost Microsofta - brez zajebancije.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
largie ::
če se ne motim so mežiki narejeni v flashu. meni je ob prejemu čisto prvega zahteval flash player nadgradnjo. kako se jih potem vdela v msn messenger pa nimam pojma.
largie ::
sem malo pogledal. mežiki se pri meni nahajajo v mapi C:\Documents and Settings\username\Application Data\Microsoft\MSN Messenger\številka\Winks2\ in \Winks3\. imajo končnico .dat, ampak so čisto navadne zip datoteke. če odprem en tak .dat v mojem priljubljenem programu za arhive vidim sam mežik v .sfw datoteki, eno .png slikco za seznam mežikov in pa eno .xml datoteko. torej, če znaš delat flash animacije, ne bo težko.
#000000 ::
Ja sej se mi je zel da je fash, 'drugač pa osebo ne uporabljam MSN-ja al pa podobnih zadev' dal bi se narest svoj mežik, o tem ni dvoma, ampak bi pol mogu predelat tut kak drug file in probat, če bi delal pa nea vem verjetno se tud ne bo nebenmu dal s tem zezat. K je brez veze. Ampak teoretično pa se da. LP
AngelOfDeath ::
@largie
so že na vse mogoče načine sprobavali narest svoje mežike pa jim do sedaj še ni uspelo
so že na vse mogoče načine sprobavali narest svoje mežike pa jim do sedaj še ni uspelo
darkolord ::
Je uspelo.
Ene dva tedna gor mi je uspelo ene 100 kitajskih namestit gor, tako da se da... bom probal poiskat
Edit: Ja, zgleda kot čisto navaden flash, edino kar je "posebnega" je, da na koncu pošlje ukaz fscommand("quit");
Ene dva tedna gor mi je uspelo ene 100 kitajskih namestit gor, tako da se da... bom probal poiskat
Edit: Ja, zgleda kot čisto navaden flash, edino kar je "posebnega" je, da na koncu pošlje ukaz fscommand("quit");
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76318 (16959) | tilinho20 |
» | Cenzura v MSN Messengerju (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 17826 (13506) | 64202 |
» | Microsoft in Yahoo sklenila IM partnerstvo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi | 8827 (7561) | ahac |
» | messenger 7.0Oddelek: Programska oprema | 4985 (2761) | Jan987 |
» | messengerOddelek: Programska oprema | 1477 (1340) | hunter01 |