Forum » Pomoč in nasveti » problemi z grafično kartico
problemi z grafično kartico
dado89 ::
Kupil sem si grafično karto Geinward GeForce 6600GT . Ko sem grafično vstavu in jo inštalirau mi je pc začeu ugašati ko se je vklopila 3D podpora (igre) . Zanima me zakaj mi pc ugaša !?
McShell ::
Poznam podobenm primer ko so bili krivi driverji... Svetuje da naložiš najnovjše iz uradne strani.
StratOS ::
AGP resistri - updataj Bios !
Preglej z dxdiag.exe, če so kakšni problemi
Preglej z dxdiag.exe, če so kakšni problemi
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
StratOS ::
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
pulstar ::
si prključu dodatno napajanje?ker jst mam isto grafo pa sm na začetku pozabu prklučit napajanje, pa se mi je isto dogajal.....napajalnik imam pa 300w
ZaphodBee ::
Pomoj je tud napajalnik obstaja pa možnost(upam da ni to kr te te bo sram ) da si spregledo pa nisi priklopo kabla za elektriko na kartico... Sam pol se nebi smeu komp resetirat ampak kartica mnda sploh ne gre na višje frekvence(kok se spomnim).
Pred kratkim sn meu podobne probleme samo je komp pač zblokiro po nekaj cajta igranja...Sn mislo mi pregreva al pa da so driveri.Na koncu(po menjavi dvojnih driverjev in pregledu kompa z nevem kolk programi proti virusom trojancem spamu)sem naredo format in sedaj s5 dela ko urca :)
Pred kratkim sn meu podobne probleme samo je komp pač zblokiro po nekaj cajta igranja...Sn mislo mi pregreva al pa da so driveri.Na koncu(po menjavi dvojnih driverjev in pregledu kompa z nevem kolk programi proti virusom trojancem spamu)sem naredo format in sedaj s5 dela ko urca :)
Sami ::
Verjetno je kriv napajalec, je pa odvisno tudi od ostalih komponent.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
dado89 ::
Napajanje sm prklopu že na začetku, tak da mislim da je lahk sam še napajalec ..................
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se vklopi, zapiska, nato pa ničOddelek: Pomoč in nasveti | 1759 (1585) | fairtex444 |
» | PCI express x16Oddelek: Pomoč in nasveti | 2680 (2376) | shadeX |
» | Problem z grafično karticoOddelek: Strojna oprema | 1344 (1135) | solatko |
» | Pomoč pri grafični 9800gx2Oddelek: Pomoč in nasveti | 837 (771) | Volta |
» | 9600pro na MB z integrirano grafikoOddelek: Zvok in slika | 1246 (1045) | Tic |