Forum » Izdelava spletišč » problem z dreamweavrjem
problem z dreamweavrjem
kishta ::
Zivjo!
Sem zacetnik v svetu postavljanja internet strani, pa me muci verjetno za vas ena zacetniska zadevica.
V flashu sem naredil eno enostavno animacijo in ko jo prenesem iz flasha v dreamweaver se ne pokaze cela. Naj opisem malo bolj podrobno. (napisal sem besedo, in naj bi preko te besede udaril pecat. No ce te pecat obrnem vodoravno, vsporedno z besedo, je vse OK, ce pa ga obrnem posevno, pa se ne prikaze besedilo na pecatu). Verjetno si je malo tezje predstavljati, ampak prosim za kak nasvetek.
Ze v naprej vsem hvala!
Sem zacetnik v svetu postavljanja internet strani, pa me muci verjetno za vas ena zacetniska zadevica.
V flashu sem naredil eno enostavno animacijo in ko jo prenesem iz flasha v dreamweaver se ne pokaze cela. Naj opisem malo bolj podrobno. (napisal sem besedo, in naj bi preko te besede udaril pecat. No ce te pecat obrnem vodoravno, vsporedno z besedo, je vse OK, ce pa ga obrnem posevno, pa se ne prikaze besedilo na pecatu). Verjetno si je malo tezje predstavljati, ampak prosim za kak nasvetek.
Ze v naprej vsem hvala!
Kista
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cenzura ali nesposobnost? Kako je FURS želel "zapreti" Facebook (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 33760 (27167) | Furbo |
» | Nov telefon že vsebuje telefonske številke?!Oddelek: Mobilne tehnologije | 2528 (1741) | GupeM |
» | 'Nova' rabljena tablicaOddelek: Mobilne tehnologije | 1286 (1085) | imagodei |
» | Umrl Robin Williams (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13167 (10514) | Phantomeye |
» | Stojnica sredi mestaOddelek: Loža | 5971 (5061) | Galaxy |