Forum » Zvok in slika » Preprečiti ostalim uporabo Divx predvajalnika
Preprečiti ostalim uporabo Divx predvajalnika
majkm ::
Zanima me kako bi preprečil ostalim da uporabljajo Divx player. Videl sem v navodilih neki child lock, vendar mi tega ni uspelo usposobiti. Je možno z kako kodo preprečiti drigim da stikajo po predvajalniku.
- zaklenilo: Stepni Volk ()
Stepni Volk ::
Postavi vprašanje v temi o predvajalniku, ki ga poseduješ. Splošen odgovor ni možen, saj ima vsako podjetje in model svoj sistem nastavitev.
Če želiš, da ti nihče ne more nadgrajevati FW, zaprosiš predelovalca firmware-a za custom made Firmware, kjer se le ta pusti nadgraditi le s točno določeno poimenovano datoteko (drugačno od običajne).
Če želiš, da ti nihče ne more nadgrajevati FW, zaprosiš predelovalca firmware-a za custom made Firmware, kjer se le ta pusti nadgraditi le s točno določeno poimenovano datoteko (drugačno od običajne).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divxvid] United predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 8295 (1367) | markozlak |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39571 (11620) | JanezC |
» | [DivXviD] Evertone predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 14164 (5476) | Jedi Master Yoda |
» | [divXvid] Gran prix predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 11042 (6201) | jure1 |
» | [divxvid] JVC PredvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 3077 (2368) | Caniggia |