Forum » Elektrotehnika in elektronika » CATV na 3 televizorje
CATV na 3 televizorje
MISKO_GR ::
Pozdravljeni.
Zanima me kaksen razdelilec bi potreboval za enakovreden priklop CATV signala na tri televizorje.
Prosil bi tudi za ime prodajalca.
Najlepsa hvala ze v naprej.
Zanima me kaksen razdelilec bi potreboval za enakovreden priklop CATV signala na tri televizorje.
Prosil bi tudi za ime prodajalca.
Najlepsa hvala ze v naprej.
- premaknil iz Zvok in slika: CaqKa ()
baresi ::
Rabiš trivejni razdelilec. Tega je na tržišču ogromno. Jaz uporabljam P-803 če delim na podstrešju in P-503 če delim v stanovanju. Razlika je v tem da P-803 nima kpnektorjev, P-503 pa je z IEC konektorji ter ga lahko vtakneš direktno v vtičnico, iz izhodov pa podaljške do posameznega televizorja. Vse je odvisno od tega, kakšno inštalacijo imaš v hiši-stanovanju. V vsakem primeru je izguba cca 6 dB, to ponavadi ni problem. Manj izgub dosežeš če uporabiš vtičnice in sicer dve prehodni ter eno končno. Vse te stvari je prej izdeloval Elrad sedaj pa Inglar, dobiš jih mislim da v marsikateri trgovini,(Merkur, Mercator), mislim pa da jih firma Inglar pošlje tudi po povzetju. Upam da sem ti kaj pomagal.
lp
baresi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težave z digitalnim zemeljskim signalomOddelek: Zvok in slika | 3817 (1730) | AštiriL |
» | Kateri DVB-T dekoderOddelek: Kaj kupiti | 7970 (5734) | Alexius Heristalski |
» | Ojačevalec kabelskega TV signalaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 14235 (11572) | boysta |
» | Kabeljska televizija - slaba kvaliteta slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 2975 (2975) | darkolord |
» | TV kartica moti signal na TV aparatuOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1601 (1478) | Auslander |