» »

Govorice o novih iPodih

Govorice o novih iPodih

ThinkSecret - Apple sicer ni še ničesar potrdil, a po različnih kotičkih interneta krožijo (po nekaterih navedbah dokaj preverjene) napovedi o novih glasbenih predvajalnikih. Prenovljena bi naj bila predvsem iPod Mini in iPod Shuffle.

Prvi bo namesto trdega diska opremljen s flash spominom, krasil pa ga bo tudi barvni zaslon z manjšo diagonalo in višjo resolucijo. Cene bodo ostale bolj ali manj enake, dimenzije bodo kakšnih 20-25% manjše, pojavil pa se bo tudi 8 GB model.

Najmanjši pripadnik iPod serije, Shuffle, bo v prihodnosti morda na voljo s kapaciteto dveh gigabajtov, kar bo po besedah ThinkSecreta povzročilo tudi znižanje manjših verzij (70 dolarjev za 512 MB in 100 dolarjev za 1 GB).

Govori se tudi o video iPodu, a je vse še zavito v meglo, tako da raje počakajmo na prihodnji teden, ko namerava Apple v navezi z Motorolo predstaviti nove mobilne telefone s podporo za iTunes. Omenjeni modeli takrat najbrž še ne bodo predstavljeni, a gotovo bodo opisane govorice vsaj delno potrjene ali ovržene.

7 komentarjev

Road Runner ::

teh špekulacij je vsak dan 10. tele se mi zdijo sploh mal sfaljene, flash ipod mini z 8gb diska? močno dvomim. To da se pa bo storaga več je pa itak logično, razvoj gre naprej...

Roadkill ::

TUKAJ izveste vse in še več.

... za resne insiderske informacije o ipodih raje spremljajte iPodLounge
Ü

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Roadkill ()

neonX ::

Nič ne bo s predstavitvijo... Steve Jobs se je odločil prestaviti svoj govor in s tem tudi samo predstavitev novih izdelkov.

Sl4v3 ::

Spet?

Itak ne bom kupil.
Umri mlad, da bos lep okostnjak!

Jux ::

naj že povedo al bodo izdal nove al ne, in kdaj ter po koliko - ker si hočem kupit minija in ga res nebi kupil preden pridejo ven novi. Pol ko bo enkrat znano da se prodajajo novi, bo tem čist padla cena.
web&blog&etc: http://lukabirsa.com

iskra ::

Poglejte si raco na racunalniske-novice.com :D

Citiram:
"Prenosni predvajalniki Apple iPod, ki so se na prodajnih policah prvič pojavili leta 2001, so postali med ljubitelji MP3 glasbenih datotek kmalu priljubljeni. Nekoliko kasneje je Apple svojo ponudbo obogatil še z modeloma iPod mini in iPod shuffle, ki veljata za ena izmed najkompaktnejših MP3 predvajalnikov na svetu ter z iPodom video, ki služi kot sredstvo za pregledovanje slik na barvnem LCD zaslonu. Za konec letošnjega poletja pa je podjetje iz Cupertina za ljubitelje glasbe pripravilo posebno presenečenje - prenosni predvajalnik iPod z vgrajenim mobilnim telefonom, ki se bo tržiti pod blagovno znamko iPod phone. Hibridno novost je Apple razvil v sodelovanju s podjetjema Motorola in Cingular, ki veljata za ena izmed vodilnih na področji mobilne telefonije. Čeprav podrobne tehnične lastnosti

iPod phone - MP3 predvajalnik glasbe, pregledovalnik slik in mobilni telefon.
novega iPoda phone še niso znane, bo najzmogljivejši model po vsej verjetnosti opremljen z vgrajenim statičnim pomnilnikom kapacitete 4 GB, s trifrekvenčnim mobilnikom (900, 1800, 1900 MHz) ter z digitalnim fotoaparatom ločljivosti dveh milijonov točk. Lastniki novosti bodo priljubljeno glasbo na vgrajen pomnilnik lahko prenašali prek spletne prodajalne iTunes, ki velja za največjo prodajalno glasbenih datotek na svetu. Uradno predstavitev predvajalnika iPoda phone pričakujemo 7. septembra. Ob priložnosti bo podjetje iz Cupertina predstavilo še prenovljeni predvajalnik iPod Shuffle, ki je bil obogaten z večjo količino vgrajenega pomnilnika."

In potem tale slika:


Tak naj bi bil iTunes telefon? MEGALOL!!! :D
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.

Machete ::

.. zanimiva novica iz preteklosti.. IPOD PHONE:)) Vse ostalo je zgodovina.

Sem pa za foro malo brskal novice, ker sem priklopil stari ipod 5. generacije 80 GB in dela kot urica. Uau, če pomislim, skoraj 20. let. Sicer je bil v rabi skoraj 12 let intenzivno. Edino baterija ne vem kako je, bom proval malo ga uporabljat za hec, pa stesitrat zvok na novejši opremi, kot leta 2005.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Novosti iz Appla

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
235260 (4398) Sba
»

iPod, dlančnik ali...?

Oddelek: Kaj kupiti
101781 (1543) Stepni Volk
»

Apple Video iPod razkrit?

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
115441 (4664) Stepni Volk
»

Mac brez ekrana in pod 500$? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
23417361 (12049) accom
»

Mac World Expo 2005 v San Franciscu (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod
628421 (6840) borchi

Več podobnih tem