Forum » Programska oprema » Leplenje filmov
Leplenje filmov
101 ::
S katerim programom bi lahko zlepil recimo vkup film, ki ga imam sedaj na dveh ali treh cd-jih. Kaj priporočate in kaj ni preveč zahtvno za uporabnika.
Yossarian ::
Če je DivX, potem z Virtualdubom (ali pa seveda z morje drugimi). V Virtualdubu odpreš CD1, stisneš Video>Direct Stream Copy, nato pa File>Append Avi segment in na koncu še Save as, kjer določiš novo ime (npr. CD 1+2) in kam se ti naj shrani. Ko imaš tadva, potem enako ponoviš še s CD 1+2, katerega združiš s CD3. Vedno lahko lepiš le dva CD-ja naenkrat. Če imaš film z VBR avdio, potem boš pa moral uporabit Virtualdubmod. Čisto na začetku te bo opozoril, da ima film VBR avdio. Ti samo klikni NE in nadaljuj po zgoraj opisanem.
Nikoli se ne prepiraj z idiotom, ker te bo potegnil
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
dol na svoj nivo in te premagal s svojimi izkušnjami.
#000000 ::
Da se tudi z ukazom v start / run / ampak se zdej nikakor ne morem spomnit kako točno gre (nisem še nikol probal vem pa da gre) mogoče googl, sem bom probu spomnt. 'seti se mujo'
misko62 ::
Jaz imam nekaj filmov ki sem jih posnel z digitalnim fotoaparatom, rad bij jih nekako obdelal in spravil skupaj v en film. Ali mi lahko kdo svetuje kje lahko dobim kakšen program
Lep pozdrav!!!
#000000 ::
Pinnacle studio, ulead video studio, in še zelo velik drugih programov za montažo in obdelavo videa. LP
Link do pinnacle studia
ps. poglej si teme pod zvok in slika, je sigurno vsaj nekaj odgovorov glede tega.
Link do pinnacle studia
ps. poglej si teme pod zvok in slika, je sigurno vsaj nekaj odgovorov glede tega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: #000000 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Iščem dober program za video obdelavoOddelek: Pomoč in nasveti | 3465 (3161) | #000000 |
» | zvok v slikiOddelek: Zvok in slika | 855 (789) | OCCULT |
» | Software za obdelavo videaOddelek: Zvok in slika | 2117 (1832) | IceIceBaby |
» | pinnacle studio 8 vprašanje!!?Oddelek: Zvok in slika | 1480 (1281) | videosony |
» | Problem s kamero in kvaliteto DV!Oddelek: Pomoč in nasveti | 842 (765) | chato |