Forum » Zvok in slika » zvok v sliki
zvok v sliki
OCCULT ::
Pozdravljeni.
Zanima me za določeni program.
Imam namreč neke posnetke pa bi na te posnetke dodal v ozadju muziko,ki si jo sam želim.
Pri nekaterih posnetkih je že v ozadju nekakšna muzika in zvoki,ki so nastali pri sammem snemanju ampak,bi to zamenjal z drugačno muziko.
Posnetki so v .avi.
Prosil bi bilokakšneka,da mi pove ime programa ...vendar ,da ni preveč zahteven.
Vnaprej se zahvaljujem.
Lp
Zanima me za določeni program.
Imam namreč neke posnetke pa bi na te posnetke dodal v ozadju muziko,ki si jo sam želim.
Pri nekaterih posnetkih je že v ozadju nekakšna muzika in zvoki,ki so nastali pri sammem snemanju ampak,bi to zamenjal z drugačno muziko.
Posnetki so v .avi.
Prosil bi bilokakšneka,da mi pove ime programa ...vendar ,da ni preveč zahteven.
Vnaprej se zahvaljujem.
Lp
Occult
XS!D3 ::
Če misliš prav monterat video potem pride v upoštev kakšen Pinnacle Studio ali pa Adobe Premier, samo zvok pa lahko "zamenaš" tudi z brezplačni VirtualDub-om. Odpreš filmčk, za video pustiš direct stream copy, za avdio pa daš WAV audio in izbereš poljubno muziko, nato pa po možnosti izbereš compresijo zvoka recimo mp3. Je pa za ta način potrebno imeti musko v wav formatu, vrjetno je pa dobro da je odrezana na dolžino samega videa, ta način je nekako dost enostavn, vendar pa ne moreš kej preveč eksperimenterat, uglavnm samo zvok takorekoč "zamenjaš" z originalnim.
Aha ................hvala obem sedaj pa še samo poberem ta program pa izprobam.
Najlepša hvala še enkrat
Lp
Najlepša hvala še enkrat
Lp
Occult
Bom kar tukaj povprašal ker se tiče podobne teme.
Z Virtualdub-om sem stvar rešil in stvar dela odlično in je zelo enostavno.
Zanima me sedaj z kakšnim programom bi pa video združeval.......video je v .avi.To niso filmi ampak snemanje z fotoaparatom-kamero.
Rad bi združil 10 filmčkov po cca 40MB v enega,da bi na TV šlo vse skoz brez presledkov.
Zgoraj stem ni navedli programa Pinnacle Studio ali pa Adobe Premier ampak mislim,da bo to zame težko,ker se ne ukvarjam s tem no, če nebo druge se bom moram pač počasi kaj potruditi in naučiti.
Vsekakor pa bi še povprašal ali obstaja kakšen bolj enostavnejši program za združevanje .avi filmčkov.
Najlepša hvala za odgovore.
Lp
Z Virtualdub-om sem stvar rešil in stvar dela odlično in je zelo enostavno.
Zanima me sedaj z kakšnim programom bi pa video združeval.......video je v .avi.To niso filmi ampak snemanje z fotoaparatom-kamero.
Rad bi združil 10 filmčkov po cca 40MB v enega,da bi na TV šlo vse skoz brez presledkov.
Zgoraj stem ni navedli programa Pinnacle Studio ali pa Adobe Premier ampak mislim,da bo to zame težko,ker se ne ukvarjam s tem no, če nebo druge se bom moram pač počasi kaj potruditi in naučiti.
Vsekakor pa bi še povprašal ali obstaja kakšen bolj enostavnejši program za združevanje .avi filmčkov.
Najlepša hvala za odgovore.
Lp
Occult
Imaš v Win čisto preprost MovieMaker.
Hvala ti sem že naredil
Sedaj bom pa imel nekaj dela in poigravanja z filmčki in zvokom...............thx!
Najlepša hvala.
Lp
Occult
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Adobe Premiere Pro vsesorteOddelek: Zvok in slika | 2294 (1387) | jozekuch |
» | Program za editiranje videaOddelek: Programska oprema | 3474 (3181) | poweroff |
» | Kako "narediti" arhiv video posnetkov?Oddelek: Zvok in slika | 2546 (2205) | #000000 |
» | DV v DivxOddelek: Zvok in slika | 1727 (1625) | pivmik |
» | Program za obdelabvo filmov!Oddelek: Programska oprema | 997 (950) | Aspirinix |