» »

Router in pika; Žal ni tako:((

Router in pika; Žal ni tako:((

sbrezo1 ::

Res ne vem kaj počnem narobe ampak nikakor ne morem uskladit tega routerja-imam sicer model D-Link 624+ ter programa DC++. Ker je verjetno bilo že precej vprašanj na to temo-vem da jih je dejansko bilo veliko-prav tako pa tudi odgovorov na vprašanja, ki sem jim sicer sledil-a še vedno brez uspeha, sem se odločil da natančno ponazorim kaj storim. Torej pridem na Routerjev strežnik vpišem uporabniško ime geslo in nato zavijem na zavihek Virtual Server kjer vpišem vse potrebno-za udp port in za tcp port. Prepričan sem da do tu naredim vse pravilno. Spodaj sta tudi dve slčici kakšno je stanje

pod privat IP torej vpišem tisti IP ki sem ga zmerom do sedaj ko sem kaj downloadal-za vse programe (nekoč tudi z dc++ nisem imel težav ko je bilo treba navesti le en port odkar pa je TCP in UDP nikakor ne dela)

Ko torej opravim vse potrebno v routerju zaprem okna vse shranim seveda in resetiram router nato pa grem na dc++ da postorim še tam vse potrebno...
prilagam nov screen shot, če sem slučajno spet kaj zamučkal v kar pa močno dvomim

IP ki sem ga vpisal, je gotovo pravi IP, dobil se ga tule:

potem vse lepo pritisnem OK in začnem iskati-> recimo nekaj od skupine The Wings. Pa sploh noče začeti iskati. Dam še Eminem če je slučajno TheWings premalo znano pa spet nič.

Ne vem kaj naj še storim...vem le da bi bila vsaka pomoč dobrodošla.
Že vnaprej hvala za razumevanje in lep dan še naprej
Ljubo doma kdor ga ima

Gwanaroth ::

Forwardaj še UDP port in zagotovi, da ima kišta, na katero forwardaš, res pravi ip [v tvojem primeru 192.168.0.50].
Lights often keep secret hypnosis..

sbrezo1 ::

kako in kje pa to naredim. Če mogoče lahko mal bl laično razložiš. Sma namreč bolj teleban za compe:\
Ljubo doma kdor ga ima

zvery1 ::

Start...run....vpiši CMD +enter.....pol pa vpis ipconfig....pa bos videl kaksen ip mas.V routerju natavis potem da ti samo forvardira na ta ip.

LP
AMD X6 1090T, 16GB DDR3, GF 750Ti, Gigabyte 890XA-UD3,
1 x SSD, 4 x HDD, running Ubuntu 14.04 x64

Nebomgabiksa ::

Gotta router? LOWID in eMule? Come here!
http://forums.afterdawn.com/thread_view...

in pa še:
http://www.portforward.com

Lp,
Andrej

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

[Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Omrežja in internet
372342018 (42474) ignats
»

Port Forwarding nikakor noče delovati?

Oddelek: Pomoč in nasveti
217689 (6829) AC_DC
»

Težave z OpenVPN povezavo (strani: 1 2 )

629884 (6780) čuhalev
»

ddwrt wrt54gl wol :(

Oddelek: Pomoč in nasveti
111298 (1059) maxum
»

VPN skozi router

222704 (2365) Mr.B

Več podobnih tem