Forum » Pomoč in nasveti » Disk sesut?
Disk sesut?
TGH ::
Hm mater nevem kaj bi še probal. Učerej sm extractal nek img pa poslusal musko prek win ampa in kr naenkrat se mi je win amp sesul in resetiral računalnik. Pol mi je javlal ze pred windowsi tist CHKDSK da je vse neki sfukan od tega jaooo
No ulavnem pol je popravu kao sam jest nemorem šezmer v winse(xp seveda). Zmer k se mi proba zbootat mi takoj pokaze tisto okno da je blo neki narobe in da se windows nemore zagnat.. pa pol da opcije safe zagon, safe zagon z networkingom, safe zagon s command promptom , normalni zagon in tist da kao tist k je nazadnje se delal da bi tist dal sam nc od tega ne dela no sm probu ze stokrat... Pa sm probu recimo tud bootat z dvd pogona pa winse na novo gor sam tud tega ne pusti sploh ne uposteva tega ampak zmer dobim tist k lahko izberes kasn zagon bo sam nc od tistga nedela tko da res nevem kva bi naredu še.
A ma kdo kšno idejo?
No ulavnem pol je popravu kao sam jest nemorem šezmer v winse(xp seveda). Zmer k se mi proba zbootat mi takoj pokaze tisto okno da je blo neki narobe in da se windows nemore zagnat.. pa pol da opcije safe zagon, safe zagon z networkingom, safe zagon s command promptom , normalni zagon in tist da kao tist k je nazadnje se delal da bi tist dal sam nc od tega ne dela no sm probu ze stokrat... Pa sm probu recimo tud bootat z dvd pogona pa winse na novo gor sam tud tega ne pusti sploh ne uposteva tega ampak zmer dobim tist k lahko izberes kasn zagon bo sam nc od tistga nedela tko da res nevem kva bi naredu še.
A ma kdo kšno idejo?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | V Safe modu ni dostopa do particijeOddelek: Operacijski sistemi | 2887 (2678) | k4vz0024 |
» | Suse 10.1-nastavitev DSL povezave.Oddelek: Omrežja in internet | 997 (923) | Ethical |
» | a bo treba grafo zamenat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1373 (960) | Scorpia |
» | Tezava z driverji za RAdeon9500 PROOddelek: Strojna oprema | 962 (720) | Xplicit |
» | Radeon 9700 Pro ProblemOddelek: Pomoč in nasveti | 950 (788) | Toooooom |