» »

Nero in bake a dvd or cd

Nero in bake a dvd or cd

kobe ::

Dober dan!

A mi lahko kdo pove katera verzija nero program je najboljša za peko dvd ali cd formatov? Zakaj mi dvd ali cd n prebere koga zapečem in ga vstavim v dvd rom? A sem mogoče kaj narobe naredu pri pečenju? Kaj je multisession? Kateri make data dvd je potrebno uporabiti, ker jest imam namreč pri moji verziji nero(6. 0. 13) dva na voljo en je zlate barve eden pa bele? A lahko nekdo mal opiše pečenje?

Hvala
Mili
  • polepsal: Primoz ()

baron21 ::

Živjo! Problem, ki ga opisuješ je lahko rešljiv. DVD ti ne dela v navadnem predvajalniku ker nimaš dokončanega pri pečenju. Bere ga lahko samo zapisovalna enota. Drugi problem pa je povezan s prvim, namreč pri peki si imel kljukico pri multisesson disk, kar pomeni, da lahko pozneje dodajaš nove stvari na disk, torej je nedokončan. Rešitev - odstrani kljukico. Lep pozdrav in veliko uspeha naprej!
baron21

kobe ::

Moram ti povedat, da si zadel v polno, kajti takoj sem poskusil odstranil kljukco in dela normalno tako kot treba. Hvala še enkrat za vse.

P.S. Takih manjka na tem forumu...
Mili

dean444 ::

Ja jaz sem se tudi razveselil tvojega odgovora- sam sem sedaj ugotovil da pri meni ni tako, nisem imel kljukice pri multisesson, in CD-ja v navadnem DVD playerju ne mere- al moram še kje dodatno obkljukati ali nastaviti,da zaključi cd.
xy

dean444 ::

Mogoče je problem ker sem zraven še podnapise dodal.
xy

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako prisilit Alcohol 120% da peče z 1x?

Oddelek: Programska oprema
132651 (2074) Gregor P
»

Samsung SH-S223C pekač ... predolgo peče ...

Oddelek: Strojna oprema
191732 (1476) aco111
»

Omejitev hitrosti pri peki CD

Oddelek: Pomoč in nasveti
283042 (3042) Dr_M
»

Label flash

Oddelek: Pomoč in nasveti
358349 (5619) shany
»

Nero 6.x in zmrzovanje pri 99%?