Forum » Pomoč in nasveti » Težave z i-podom
Težave z i-podom
Dzidzo ::
Lp vsem skupaj in opravičilo če je bila tema že načeta ker je žal nisem zasledil.
Ko sem bil v angliji sem si preko spleta nabavil mini i-pod. Zadeve mi ne rata pripravit do delovanja pa če delam ne vem kaj. Kolikor mi je do sedaj uspelo razbrati z njihove uradne strani je to, da ima moj i-pod software za mac-a in ne za win. Ko sem nato bral naprej kaj naj storim je pisalo, da naj ga resetiram, za kar pa potrbujem firewire kabel in pa software 1.0 s cd-ja. Zraven i-poda pa je biu priložen usb kabel in cd s 1.3 softwearom???
Mi lahko kdo prosim pomaga rešiti nastali problem? Se da to kako rešiti?
Hvala in lep pozdrav!
p.s- še ena neumesna- v igri gta-san andreas mi med scenami ne delujejo pogovori in pa glasba v avtomobilu mi ne dela. Kakšna ideja?
Ko sem bil v angliji sem si preko spleta nabavil mini i-pod. Zadeve mi ne rata pripravit do delovanja pa če delam ne vem kaj. Kolikor mi je do sedaj uspelo razbrati z njihove uradne strani je to, da ima moj i-pod software za mac-a in ne za win. Ko sem nato bral naprej kaj naj storim je pisalo, da naj ga resetiram, za kar pa potrbujem firewire kabel in pa software 1.0 s cd-ja. Zraven i-poda pa je biu priložen usb kabel in cd s 1.3 softwearom???
Mi lahko kdo prosim pomaga rešiti nastali problem? Se da to kako rešiti?
Hvala in lep pozdrav!
p.s- še ena neumesna- v igri gta-san andreas mi med scenami ne delujejo pogovori in pa glasba v avtomobilu mi ne dela. Kakšna ideja?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Wifi vtičnicaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4720 (3459) | Miha 333 |
» | Micro USB polnilecOddelek: Mobilne tehnologije | 2451 (2073) | Vanadium |
» | Modifikacija avtoradija...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1415 (1130) | M Lebowsky |
» | dajati videje na IPodOddelek: Zvok in slika | 1344 (1158) | 5er--> |
» | iPod video 5th genOddelek: Zvok in slika | 1408 (1276) | Stepni Volk |