Forum » Omrežja in internet » mac - windows95 lan connecting problem
mac - windows95 lan connecting problem
Dinko ::
Zanima me kako povezati preko lana (crossover cable) dva racunalnika.. s tem da ima eden mac os x (jaguar) drugi (laptop) pa win-95
sicer mi je uspelo do tega koraka da se vidita v omrezni sosescini
samo ko pa pri windowsih pritisnem na ikonco od drugega racunalnika
me pa prasa za password
pa sem probal in pasword ki ga imam na mac os kod adminisrator al pa tut brez pasworda
pa mi vedno rece da ni pravi password
ce pa dam na macku iskat oz povezovat racunalnike
mi pa pri povezovanju napise
An error has occurred (error = -36).
kaj bi to lahko bilo oziroma kaj naredit
sicer mi je uspelo do tega koraka da se vidita v omrezni sosescini
samo ko pa pri windowsih pritisnem na ikonco od drugega racunalnika
me pa prasa za password
pa sem probal in pasword ki ga imam na mac os kod adminisrator al pa tut brez pasworda
pa mi vedno rece da ni pravi password
ce pa dam na macku iskat oz povezovat racunalnike
mi pa pri povezovanju napise
An error has occurred (error = -36).
kaj bi to lahko bilo oziroma kaj naredit
Dinko
Primzzy ::
Sam sem šel skozi to izkušnjo pred leti, prav tako na win95 in OS, zdi se mi da je bil takrat 8 ali 9 in brez programčka PC MACLAN ne bo šlo, pa še s tem program je vsaj takrat meni šla povezava le v eno stran, oz. na PCu sem videl MACove fajle in lahko sem tudi UL in DL od tam, obratno pa ni šlo. Upam da sem kaj pomagal.
lp
Primzzy
lp
Primzzy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8 problemOddelek: Operacijski sistemi | 1363 (1129) | boris22 |
» | wifi ne dela, dd-wrt (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4835 (4337) | BorutK-73 |
» | Ranljivost v Mac OS X Lion omogoča manipulacijo gesel (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 13859 (11946) | MrStein |
» | Windows star 25 let! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 26921 (24101) | pegasus |
» | Longhorn šele v letu 2007. Voda na čigav mlin? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 14546 (10347) | Beernarrd |