Forum » Omrežja in internet » Počasnejše downloadanje
Počasnejše downloadanje
pobcc ::
Le pozdrav
Do tokrat ko še nism imel rutarja je downloadanje na DC++ delalo odlično sedaj pa sploh nikamor ne gre.. pa sm izklopu firewall na računalniku in ruterju... odpru porte.. vse nastavu v dc-ju ampak to še vedno ne gre nikamor skor nikol ne gre hitrej k 10 KiB/s pa bi mogl sj ene 80-it tko k ponavad...
PA začne že recimo na 50 KiB/s ampak vedno dol pade... ma še kdo kkšno rešitev oz. pametn nasvet...
Pa btw ni samo DC++ tut prenos slik(podatkov) prek msn-ja je počasn.. in podobno.
Do tokrat ko še nism imel rutarja je downloadanje na DC++ delalo odlično sedaj pa sploh nikamor ne gre.. pa sm izklopu firewall na računalniku in ruterju... odpru porte.. vse nastavu v dc-ju ampak to še vedno ne gre nikamor skor nikol ne gre hitrej k 10 KiB/s pa bi mogl sj ene 80-it tko k ponavad...
PA začne že recimo na 50 KiB/s ampak vedno dol pade... ma še kdo kkšno rešitev oz. pametn nasvet...
Pa btw ni samo DC++ tut prenos slik(podatkov) prek msn-ja je počasn.. in podobno.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Disk velik 500GB ko seštejem razpoložljiv prostor na C-ju in D-ju dobim rezultat 464, (strani: 1 2 3 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11800 (10243) | technolog |
» | kB/s, KiB/sOddelek: Programska oprema | 1775 (1499) | MrStein |
» | [pppoe povezava] Couldn't increase MRU/MTU to 1500Oddelek: Operacijski sistemi | 1774 (1628) | NeOman |
» | ADSL hitrost v Litiji - povratni info ?'Oddelek: Loža | 1125 (988) | OZZY |
» | ADSL - Linux router boxOddelek: Pomoč in nasveti | 1227 (1033) | Bungee- |