Forum » Omrežja in internet » Arnes OK??
Arnes OK??
Reddmen ::
Glede na to da sm novopečen študent nameravam iz sedanjega internetnega ponudnika Amisa prešaltat na Arnes. Predvsem zarad cene 2 mega down in 0.5 mega up za 7100SIT/mesečno zanima me pa zaneslivost Arnesa ker pri Amisu v treh letih nism doživu niti enkrat "izpada" signala kako pa je kej z Arnesom a je stabiln???
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
budili ::
evo 2 leti pa se bolj odrocna lokacija
zelo zadovoljen, mogoce 3-4 izpade na leto (telemach?)
zelo zadovoljen, mogoce 3-4 izpade na leto (telemach?)
iskra ::
Mamo Arnes u stanovanju že več let (Lj - 500m zračne razdalje od sedeža Arnesa ) in smo imeli kar precej izpadov (1x na mesec). Žal ne vem, ali so zanje krivi pri Arnesu ali na Lj kablu, ker imajo vedno zasedeno linijo, ko gre kaj narobe.
Sicer pa ko dela, dela 100% (2Mbit na ful). Zadnje čase sem bolj malo v stanovanju, kar pa poročajo cimri, naj bi teklo gladko že kar lep čas.
Sicer pa ko dela, dela 100% (2Mbit na ful). Zadnje čase sem bolj malo v stanovanju, kar pa poročajo cimri, naj bi teklo gladko že kar lep čas.
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
jernejk90 ::
no pa še moja zgodba...sem okolica mb in v teh počitnicah nam je vsem skup arnes padal po večkrat na teden!častna!
Kšni pa so te izpadi dostopa 1 ura al več???
In a upoštevajo izpade pri mesečnem plačevanju
In a upoštevajo izpade pri mesečnem plačevanju
Robert_S ::
Pejt na Arnes stran pa boš videl kolk izpadov je blo letos. Drgač je pa Arnes vredu , nizek ping.
iskra ::
Nam so samo parkrat upoštevali in še to po teženju po telefonu - IN še to samo 200 al 300 tolarjev. Niti za pokrit stroške klicarjenja.
Morda bi blo treba uvest en odškodninski fond za take primere - recimo da se učim do 23h, čez tri dni imam izpit, se pravi imam samo še eno uro časa za prijavo. Ob 23:02 grem na stran od faxa in (guess what?) zmanjka interneta za uro in pol. Nice. Se pravi, da je treba zjutraj it na referat fehtat za prijavo.
Morda bi blo treba uvest en odškodninski fond za take primere - recimo da se učim do 23h, čez tri dni imam izpit, se pravi imam samo še eno uro časa za prijavo. Ob 23:02 grem na stran od faxa in (guess what?) zmanjka interneta za uro in pol. Nice. Se pravi, da je treba zjutraj it na referat fehtat za prijavo.
Ajow! 5 metru drow ...
antonija ::
Al se pa prijavis po tem ko si pred 1/2 ure prisel iz WCja pa je...
Statistically 3 out of 4 involved usually enjoy gang-bang experience.
Kr neki izpadov majo sam bl izven Ljubljane... Drek je v temu k mi Amis ful dobr služ tri leta pa sm izpad doživu sam enkrat... Sam cene in paketi so pa za en Ku... Zj mogoče bi prešaltu s kabla na ADSL k bodo cene mogoče kej padle k je dobu SIOL mal konkurence v Amisu... Sam še zmeram se je težko odločt Arnes ponuja po zlo nizki mesečni naročnini 7100 2048/512 ampak stabilnost zgleda ni nihova svtla točka.
Jan987 ::
a arnes ma možnost adsl-ja tud za osnovnošolce in ali ga je možno uspostavit povsot tam kjer je e zdej adsl siol
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ljubljanski kabel in internet ponudnikiOddelek: Omrežja in internet | 3646 (3091) | Slowenc |
» | Arnes Vs. TelemachOddelek: Omrežja in internet | 1678 (1401) | TBit |
» | ARNES preko Ljubljanskega KablaOddelek: Omrežja in internet | 1072 (945) | SasoS |
» | KKS, Arnes - a vas kej zeza v mozek?! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 6493 (4725) | Soprano |
» | Kaj bo z Arnesovo konkurenco?? (AMIS, etc... )Oddelek: Omrežja in internet | 1857 (1589) | Matty |