Forum » Omrežja in internet » Statistika spletnih strani
Statistika spletnih strani
teac ::
Rabil bi statistiko obiskanosti spletnih strani za leto 2005 v sloveniji (pogoj: strežnik mora bit v sloveniji) in tujini (ni važno do katerega meseca, glavno, da je ažurno). Bi blo fajn, če bi bilo to nekak razporejeno npr.:
slovenija, do meseca avgusta, nabolj obiskana spletna stran www.xxx.com (št. obiskov), na drugem mestu www.xyy.com itd.
Podobno za tuje strani.
Sem sicer gledal malo na ris, pa sem našel podatke samo za leto 2004.
slovenija, do meseca avgusta, nabolj obiskana spletna stran www.xxx.com (št. obiskov), na drugem mestu www.xyy.com itd.
Podobno za tuje strani.
Sem sicer gledal malo na ris, pa sem našel podatke samo za leto 2004.
- spremenilo: teac ()
Matri[X] ::
Mnja, za leto 2005 bos tezko dobil, ker ga se ni konec. Drugace pa mislim da je edina moznost, da posljes emaile administratorjem najvecjih slovenskih strani ter jih povprasas po podatkih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | število SLO igralcev video igricOddelek: Igre | 3357 (2258) | Jerry000 |
» | Strošek prisluha mobilnim telefonom celotne državeOddelek: Problemi človeštva | 3501 (2354) | poweroff |
» | Firefoxov problem s pomnilnikom je lastnost brskalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 10686 (7946) | MrStein |
» | Najhitrejši pomnilnik postaja realnostOddelek: Novice / Pomnilnik | 2572 (2572) | Zheegec |
» | Intelovi načrti za prihodnostOddelek: Novice / Procesorji | 1735 (1735) | Gejmer |