Forum » Igre » C&C problem
C&C problem
velikiB ::
Pozdravljeni, ne morem se povezat na internet z igro C&C generals. Napiše mi naj odprem račun, ko pa hočem to naredit mi javi nepravilno geslo ali nickname. Hvala
VelikiB
Brilko ::
Predvidevam da maš original. Če ti ne dela lahka kupiš orginal ali pa se poveži na kake druge serverje preko DC.
Je tudi irc kanal o C&C v slo, uporab iskanje na forumu...
Je tudi irc kanal o C&C v slo, uporab iskanje na forumu...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brilko ()
Brilko ::
Ja tvoj username pa pass... možnost je, ampak manjša. Na ircu se zmente za špil, poglej mal po forumu za kanal (na quakenet pa #generals.slo menda).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Brilko ()
fx ::
Jaz pa želim igrati preko LAN pa mi nekako neuspe oz. naredim igro in jo vidim in se povežem samo me ne vrže v igro. Kaj delam narobe?
Lp,
fx
Lp,
fx
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Command & Conquer Generals - Zero Hour - razna vprašanja (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 7582 (3337) | Vesoljc |
» | C&C Generals Zero:Hour (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5137 (2633) | Zeberdee |
» | c&c generals slo liga (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4775 (3722) | Nettisunny |
» | Command & Conquer: Generals - Zero Hour (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 4746 (3737) | kopriwa |
» | Command & Conquer: Generals (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 12123 (7515) | jRk0 |