Forum » Izdelava spletišč » Flash MX Professional 2004 music
Flash MX Professional 2004 music
davorcek ::
Elow folk!
Jaz pa bi bil izredno vesel , če bi mi lahko kdo pomagal pri tej težavi.....
V Flashu bi rad naredil tako, da ko se premikaš po frejmih od 1-60 bi igrala glasba1.
Ko pa bi se premikal po frejmih 60-100 pa bi igrala glasba 2.
To bi moralo delovati tudi takrat ko preskočiš iz frejma npr.:77 na 22 (glasba bi se pričela vrteti od začetka)
Vse gumbe in hyperlinke že imam narejene, manjka mi še samo podlaga glasbe...
Hvala vsem ki mi pomagate... ;)
Jaz pa bi bil izredno vesel , če bi mi lahko kdo pomagal pri tej težavi.....
V Flashu bi rad naredil tako, da ko se premikaš po frejmih od 1-60 bi igrala glasba1.
Ko pa bi se premikal po frejmih 60-100 pa bi igrala glasba 2.
To bi moralo delovati tudi takrat ko preskočiš iz frejma npr.:77 na 22 (glasba bi se pričela vrteti od začetka)
Vse gumbe in hyperlinke že imam narejene, manjka mi še samo podlaga glasbe...
Hvala vsem ki mi pomagate... ;)
itaq bo čez 24 let padel asteroid na Zemljo....
- premaknil iz Mali oglasi: Primoz ()
Poletnik ::
Naredi si nov layer in nanj oz. na stage vrži musko. potem greš na 59. frame in narediš blank keyframe in tja vržeš musko2. To bi moralo delovat.
Lp
Lp
http://www.norestrani.com
Zdravo!
Ta stvar ne deluje....
glej kako bi napisal action script, da se pesem začne na začetku in se prekine na frejmu 60 , da se na 60 začne druga pesem in se prekine, ko kadarkoli preskočim na kak frejm od 1-59 in se začne glasba 1 od začetka.....
LP. Davor
Ta stvar ne deluje....
glej kako bi napisal action script, da se pesem začne na začetku in se prekine na frejmu 60 , da se na 60 začne druga pesem in se prekine, ko kadarkoli preskočim na kak frejm od 1-59 in se začne glasba 1 od začetka.....
LP. Davor
Skrat ::
davorcek: lepo bi bilo sirnemu obcestvu oznaniti, kako si resil zadevo... za vsak slucaj, ce bo se kdo kdaj naletel na podoben problem.
Free software is a matter of liberty, not price.
hja....res bi blo lepo ja ;)
Glejte: naredil sem takole:
- importiral sem 2 glasbi
- naredil sem 2 layerja, na 1layer (št.1 keyframe, št 60 keyframe, št. 100 keyframe), na 2 layer (št.1 keyframe, št 60 keyframe, št. 100 keyframe),
- prvo glasbo prenesel na stage na prvi keyframe na prvem layerju
- drugo glasbo prenesel na stage na keyframe 60 na drugem layerju
- pritisneš na 1 keyframe na 1 layerju - spodaj izbereš lastnosti (naslov glasbe), potem dodaš start
-pritisneš na 60keyframe na 1layerju - spet izbereš lastnosti te glasbe in daš stop
- potem stvar vso ponoviš na 2layerju za 2 glasbo.... na 60 keyframe dodaš start na 1 keyframe pa dodaš stop;
...in stvar bi morala delovat :D
Glejte: naredil sem takole:
- importiral sem 2 glasbi
- naredil sem 2 layerja, na 1layer (št.1 keyframe, št 60 keyframe, št. 100 keyframe), na 2 layer (št.1 keyframe, št 60 keyframe, št. 100 keyframe),
- prvo glasbo prenesel na stage na prvi keyframe na prvem layerju
- drugo glasbo prenesel na stage na keyframe 60 na drugem layerju
- pritisneš na 1 keyframe na 1 layerju - spodaj izbereš lastnosti (naslov glasbe), potem dodaš start
-pritisneš na 60keyframe na 1layerju - spet izbereš lastnosti te glasbe in daš stop
- potem stvar vso ponoviš na 2layerju za 2 glasbo.... na 60 keyframe dodaš start na 1 keyframe pa dodaš stop;
...in stvar bi morala delovat :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | After Effects - ideja za efektOddelek: Programska oprema | 1901 (1113) | #000000 |
» | Pomoč pri Flash MX 2004Oddelek: Programska oprema | 1046 (938) | Vesoljc |
» | DiVX zatikanje - pomočOddelek: Zvok in slika | 1095 (873) | SasoS |
» | div-xOddelek: Programska oprema | 1256 (1088) | matevzm |
» | DivX: slika se ustavi, zvok gre naprej - fixOddelek: Zvok in slika | 1936 (1768) | undefined |