Forum » Izdelava spletišč » PhpBB
PhpBB
Wannabi ::
Zanima me nekaj pri phpbb forumu, forum sem postavil, in "na zgled je deloval", ko sem pa poskusil registrirat uporabnika, je metal :
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
potem sem lepo napisal smtp server notri in vse podatke 3x preveril... ampak vseeno mi je še zmeraj metalo neko drugo napako. Ampak to sploh ni bistveno, ko sem registriral uporabnika ga pri loginu sploh ni zaznalo, kot da sploh nebi nobenega registriral.
Failed sending email :: PHP ::
DEBUG MODE
Line : 234
File : emailer.php
potem sem lepo napisal smtp server notri in vse podatke 3x preveril... ampak vseeno mi je še zmeraj metalo neko drugo napako. Ampak to sploh ni bistveno, ko sem registriral uporabnika ga pri loginu sploh ni zaznalo, kot da sploh nebi nobenega registriral.
...:::uC ,only and the best:::...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Epilog Lavabita: dokumenti odpečateni, FBI dobil 11 strani dolg ključ na papirjuOddelek: Novice / Varnost | 20948 (11623) | cegu |
» | Dostop do LotusNotes (Domino server) s Thunderbird? (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 12076 (11614) | Invictus |
» | spletna stran(portal) samo za izbrane uporabnikeOddelek: Izdelava spletišč | 1574 (1249) | dinozaver7 |
⊘ | Videonadzor na računalnikuOddelek: Kaj kupiti | 7566 (6004) | Brane2 |
» | EU proti .NET tehnologijiOddelek: Novice / Zasebnost | 2768 (2768) | cekr |