» »

Firefox odpiranje linka v novem zavihku

Firefox odpiranje linka v novem zavihku

sverde21 ::

A se da v FF odpreti stran v novem zavihku, kot naprimer se da v novem oknu z ukazom "target:_blank" tistim, ki pa nimajo možnosti zavihkov pa bi se stran odprla v novem oknu. Je kaj takega možno ???? :\
<?php echo `w`; ?>

teoo ::

orodja:> možnosti:> napredno:> tam imaš nastavitve za brskanje z zavihki. nastaviš, da se ti vsak nov link odpre v novem zavihku. A si to mislil?
defying gravity

gfighter ::

S srednjim miškinim knofom klikneš na link ali bookmark, če si to mislil?

Pegaz ::

On najbrz misli, kako v HTML-ju naredis, da se stran odpre v novem zavihku. :))

Tr0n ::

To je cisto odvisno od uporabnika. Ce ima tako nastavljeno, da se mu novi linki odpirajo v zavihtku, se mu pac odpirajo. :) Client side settings.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tr0n ()

sverde21 ::

On najbrz misli, kako v HTML-ju naredis, da se stran odpre v novem zavihku. :))

Točno to sem mislil. Sej za sredni gumb vem :D ampak rad bi naredu, da tistim, ki brskalnik podpira zavihke, bi link ofnal v novem zavihku (tud če nima nastavlen tak), tistim ki pa imajo IE in podobne brskalnike brez podpore zavihkom pa bi odprlo link v novem oknu. :))
<?php echo `w`; ?>

Pegaz ::

Sam pomoje se se ne da ;)

veteran ::

No way. To kontrolira uporabnik, ne spletna stran. Pri meni se vsi popupi, linki z target:_blank ipd, prikažejo V ISTEM TABU. >:D
Nov tab se lahko odpre le takrat, ko to jaz hočem.

FXMagic ::

Da nebom nove teme odpiral...imam nastavljeno, da mi linke odpira v novem zavihku, vendar pa npr. na Izklop-u in tudi drugih straneh, mi vedno te linke odpre v novem oknu in ne zavihku.
Kaj je treba še kaj drugega nastavit? A je kak extension, da bi to vredu delalo?

veteran ::

andper ::

FXMagic: V 'about:config' poišči nastavitev browser.tabs.showSingleWindowModePrefs in jo vklopi ('true'). Odtlej boš imel na voljo novo možnost pod Tools->Options...->Advanced imenovano Force links that open new windows to open in:, ki je v bistvu ravno to, kar najbrž potrebuješ. :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

iPad - safari in refreshanje strani

Oddelek: Mobilne tehnologije
91098 (951) louser
»

Test porabe pomnilnika različnih brskalnikov (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
7612205 (8768) MrStein
»

V torek 24. oktobra 2006 izide Firefox 2.0 (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Brskalniki
9412068 (8515) Mobidick
»

Kako berete Slo-Tech?

Oddelek: Loža
171769 (1354) Damjan Jagar

Več podobnih tem