Forum » Izdelava spletišč » Firefox odpiranje linka v novem zavihku
Firefox odpiranje linka v novem zavihku
sverde21 ::
A se da v FF odpreti stran v novem zavihku, kot naprimer se da v novem oknu z ukazom "target:_blank" tistim, ki pa nimajo možnosti zavihkov pa bi se stran odprla v novem oknu. Je kaj takega možno ????
<?php echo `w`; ?>
teoo ::
orodja:> možnosti:> napredno:> tam imaš nastavitve za brskanje z zavihki. nastaviš, da se ti vsak nov link odpre v novem zavihku. A si to mislil?
defying gravity
Tr0n ::
To je cisto odvisno od uporabnika. Ce ima tako nastavljeno, da se mu novi linki odpirajo v zavihtku, se mu pac odpirajo. :) Client side settings.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Tr0n ()
sverde21 ::
On najbrz misli, kako v HTML-ju naredis, da se stran odpre v novem zavihku.
Točno to sem mislil. Sej za sredni gumb vem ampak rad bi naredu, da tistim, ki brskalnik podpira zavihke, bi link ofnal v novem zavihku (tud če nima nastavlen tak), tistim ki pa imajo IE in podobne brskalnike brez podpore zavihkom pa bi odprlo link v novem oknu.
<?php echo `w`; ?>
veteran ::
No way. To kontrolira uporabnik, ne spletna stran. Pri meni se vsi popupi, linki z target:_blank ipd, prikažejo V ISTEM TABU.
Nov tab se lahko odpre le takrat, ko to jaz hočem.
Nov tab se lahko odpre le takrat, ko to jaz hočem.
FXMagic ::
Da nebom nove teme odpiral...imam nastavljeno, da mi linke odpira v novem zavihku, vendar pa npr. na Izklop-u in tudi drugih straneh, mi vedno te linke odpre v novem oknu in ne zavihku.
Kaj je treba še kaj drugega nastavit? A je kak extension, da bi to vredu delalo?
Kaj je treba še kaj drugega nastavit? A je kak extension, da bi to vredu delalo?
andper ::
FXMagic: V 'about:config' poišči nastavitev browser.tabs.showSingleWindowModePrefs in jo vklopi ('true'). Odtlej boš imel na voljo novo možnost pod Tools->Options...->Advanced imenovano Force links that open new windows to open in:, ki je v bistvu ravno to, kar najbrž potrebuješ. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | iPad - safari in refreshanje straniOddelek: Mobilne tehnologije | 1098 (951) | louser |
» | Test porabe pomnilnika različnih brskalnikov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12205 (8768) | MrStein |
» | V torek 24. oktobra 2006 izide Firefox 2.0 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 12068 (8515) | Mobidick |
» | Kako berete Slo-Tech?Oddelek: Loža | 1769 (1354) | Damjan Jagar |