» »

DVD in decoder

DVD in decoder

poker ::

Kakšne so minimalne hardverske zahteve za normalno predvajanje DVD plošč (imam Pioneer 105S)?
Se splača kupit DVD decoder kartico?
Hvala.

matevzm ::

Pentiumi nad 350 nekje zmorejo predvajanje.
Ce gledas na racunalniku se po moje bolj splaca narediti ugrade CPUja kot pa kartico.
Ima pa kartica ze TVout in bojda kar dobre kvalitete. Tako da ce rabis to, lahko razmisljas o njej. Ampak jaz bi v tem primeru rajsi imel graficno kartico s TVout, pa lahko gledas se kaj drugega (DivXe, ce racvuanlnik zmore).

poker ::

Hvala matevzm.
Konkretno gre tukaj za Celerona 700 na ABIT SA6R s 128 MB RAMa in grafično kartico ATI Rage II PCI 4MB.

Meni se zdi malo preslaba konfiguracija.
Kaj mislite?
Hvala.

PIII850 ::

Jz mam oboje. Dejstvo je, da je slika in zvok z taksne kartice veliko boljsa kot pa z TV out izhoda na grafični.
In pa še tako močnega računala ne rabiš, ostali lahko gledajo DVD ti pa medtem pises seminarsko povsem normalno. Kar pri ostalih variantah ni glih mogoče. ČE zelis ti lahko zrihtam enega rabljenega za cca 8 jurjev. Poglej pod male oglase

PIII850 ::

Jz mam isto plato ABIT SA6R (btw zakaj ne uporabljas onboard grafične kartice, ki je bolsja kot pa ATI) in mam gor PIII 850. Meni osebno deluje ful dobro, ker imam se dober TV pa DD dekoder in špa zvočnike.

moj mail primoz.ermenc@sgn.net

lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

KYRO II

Oddelek: Pomoč in nasveti
221211 (889) Makaron_hater
»

IRQ-ji???

Oddelek: Zvok in slika