Forum » Pomoč in nasveti » WinFast TV 2000 TV-FM Tuner Card
WinFast TV 2000 TV-FM Tuner Card
eiht ::
A komu ta zadeva dela pod win2000....jaz sem jo uspesno instaliral vendar, ko zazenem CapView FM ali CapView TV mi napize.."this program has generated errors and will be closed"....prosim za pomoc. Ali obstaja se kaksen drugi software za to kartico?
Jazzo ::
Poskus zadevo štartat v Compatibility modu. To nardiš tko, da nardiš bližnjico na namizju, klikneš z desnim gumbom na ikono, izbereš lastnoti. Tam boš vidu opcijo Compatibility, obklukaš run in Compatibility mode in nastaviš: Windows 95 Compatibility Layer ali Windows 98 Compatibility Layer al pa Windows NT4 SP5 Compatibility Layer.
Sam sem mel podobne težave z nekaterimi programi, na ta način pa mi vse dela.
Sam sem mel podobne težave z nekaterimi programi, na ta način pa mi vse dela.
Jazzo ::
Jaz sm razne apdejte delu, tok da sm verjetno to možnost z njimi dobu. Poskus it na windows update, tam je možno nek Compatibility apdejt downloadat. Nameščen pa mam tud SP2.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Intel in HP predstavila nove Itaniume (Poulson)Oddelek: Novice / Procesorji | 4138 (2348) | Bistri007 |
» | Izšel Wayland 1.0Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6781 (5273) | Randomness |
» | Izšla novi Wine 1.4 in CrossOver XIOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 5373 (4158) | arjan_t |
» | Izšel FreeBSD 8.0Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4612 (3287) | driver_x |
» | ubuntu uporabljanjeOddelek: Operacijski sistemi | 1454 (1283) | 5er--> |