Forum » Programska oprema » Ker program za slike?
Ker program za slike?
ChiefThunder ::
Pozdravljeni!
A mi loh poveste ker free program za obdelavo *.jpg slik, pa še za kakšen drug format bi se dal na netu dobit. Da ma vsaj ta simpl funkcije... kakšen url...
Najlepša hvala!
lp
A mi loh poveste ker free program za obdelavo *.jpg slik, pa še za kakšen drug format bi se dal na netu dobit. Da ma vsaj ta simpl funkcije... kakšen url...
Najlepša hvala!
lp
... po liniji najmanjšega odpora. ;)
TinkaPinka ::
PaintShop Pro ni zastonj program. Lahko pa dobiš Evaluation verzijo na njihovi spletni strani Jasc, ki pa poteče po 30 dneh.
I am easy to please as long as I get my way.
miranpozar ::
Saj ni treba da datum prestavljaš. Obstajajo določene strani, ki "popravijo" takšne programe. Glede na to, da me je strah policije, še bolj pa tajne policije, in še celo bolj tajne cyber policije in ker sem tu moderator in moram dajati dober zgled, ne bom povedal nič več, hehe
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com Hasta la vista baby!
Miran Požar, Portorož, www.miranpozar.com Hasta la vista baby!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ruski Big brotherOddelek: Novice / NWO | 7501 (5434) | bbf |
» | Pod črto: Informator policije vdrl v elektronsko komunikacijo več sto posameznikov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 44046 (32635) | windigo |
» | Prisluškovanje mobitelovOddelek: Mobilne tehnologije | 22081 (11384) | globalna80 |
» | V Veliki Britaniji aretiranih šest domnevnih hekerjevOddelek: Novice / Varnost | 4273 (3505) | M.B. |
» | Policijska država na vidiku? (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 6479 (5492) | Brane2 |