Forum » Operacijski sistemi » Zakaj več ne deluje windows update?
Zakaj več ne deluje windows update?
AnDr3j ::
Opazil sem da se mi več XP-ji ne posadabljajo samodejno.
Zato sem jih hotel namestiti ročno (update.windows.com), vendar mi tam preveri xp key in odgovori da moji windowsi niso avtentični.
Nikoli prej ni preverjalo tega.
Kaj narediti?
LP
Zato sem jih hotel namestiti ročno (update.windows.com), vendar mi tam preveri xp key in odgovori da moji windowsi niso avtentični.
Nikoli prej ni preverjalo tega.
Kaj narediti?
LP
- zaklenil: Skrat ()
Dr_M ::
ne dela zato, ker si ukradu OS
kupi ga in zadeva bo resena.
drugac se je pa tuki zeeeeloooo veliko govorilo o tem.
kupi ga in zadeva bo resena.
drugac se je pa tuki zeeeeloooo veliko govorilo o tem.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Good Guy ::
preko automatic updates se tudi nelicenčne kopije updejtajo :P
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
AnDr3j ::
Jaz mam nastavljeno automatic....pa mi nič več ne vleče dol.
Se da ti ročno "sprožit" ta automatic update?
LP
Se da ti ročno "sprožit" ta automatic update?
LP
Sba ::
Men je napisal, da so me ogoljufal in sm žretv piratov...
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
tx-z ::
Kje je fora automatic updates, če te zmeri vpraša oz. če te že ne vpraša morš na konc restartat
tx-z
Slowenc ::
Pa sej kritične popravke še vedno lahko dol potegneš tudi če imaš piratske winse.
Skiny gate.
mte ::
Saj sem nor, samo ne tako, da bi kupil originalne windows.
zakaj nor? A ker je windows kao zanič? Če je tako, zakaj ga pa uporabljaš? Saj imaš sisteme ki so zastonj
nokia6310 ::
mte:
Ne nisem rekel da so zanič samo za program ki mi laufa na kompu u življenju nisem dal tolarja pa ga tudi ne mislim dati.
Raje dam za klošarje tistih 60 k kot za windowse pa še kaj koristnega bom zraven naredil mogoče celo komu pomagal ne bom pa podpiral megalomanov kot so mobitel pa microsoft.
Ne nisem rekel da so zanič samo za program ki mi laufa na kompu u življenju nisem dal tolarja pa ga tudi ne mislim dati.
Raje dam za klošarje tistih 60 k kot za windowse pa še kaj koristnega bom zraven naredil mogoče celo komu pomagal ne bom pa podpiral megalomanov kot so mobitel pa microsoft.
Slowenc ::
ali kdo ve kako je pa s Antispyware programom? Ker tam moraš tut izkazovat licenčne winse.
Skiny gate.
Skrat ::
Kdor si se ni, naj si prebere Pravila. Ostali pa hitro v trgovino kupit skatlo s CDji, knjigo in magicno nalepko.
Free software is a matter of liberty, not price.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoft posodoblja vaš Windows Update brez opozorilaOddelek: Novice / Zasebnost | 5414 (3338) | KoKi |
» | updatanje WinsovOddelek: Pomoč in nasveti | 1492 (1230) | nokia6310 |
» | Največja varnostna luknja kdajkoli? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 7905 (6095) | flipflop |
» | XP SP2 spet buri duhove (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 8534 (6331) | Keyser Soze |
» | Se je Še komu 10.2.2005 ob 3:07 restartal računalnik???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2165 (1330) | neoto |