» »

Namestitev podatkovne baze MySql

Namestitev podatkovne baze MySql

LMS ::

Na računalnik sem si namestit spletni strežnik Apache, php,... vse deluje brez problemov, edino zatakne se pri izdelavi nove baze v mysql. Javlja mi neke napake - oziroma ne spusti me v program. Pred časom sem na forumu dobil podatek, da je potrebno nekaj spremeniti v eni W datoteki (vendar sem pozabil kaj, na forumu pa tudi ne najdem več). Imam Wxp SP2. Kaj in v kateri datoteki je potrebno spremeniti?

SubOrbit ::

Lahko sporočiš verzijo MySQL ter besedilo napake?

Problem je v temu, da ko moram vpisati uporabniško ime in geslo mi ga ne sprejme (napisem pač tistega, ki sem si ga izbral pri namestitvi). Zadeva mi je ze delovala brez problemov, vendar sem formatiral računalnik in sedaj moram vse na novo uredit. Vem, da ste mi na tem forumu svetovali, da moram neko sistemsko datoteko spremeniti (sem imel takrat iste težave). Tako, da če kdo ve kje in kaj moram spremeniti reši moje težave.

oton ::

Kako zelis narediti novo bazo: s skripto.php ali preko strani phpMyAdmin ?
Vprasaj na forum povezava
oton

Preko MySQL sem poikusal. Mi je vseeno preko koga delam samo da lahko uporabljam php skripte z bazami. Ima kdo kaksno idejo?

SubOrbit ::

Pa daj napisi katero verzijo MySQLa uporabljas? 4.1? 4.0?

Kami ::

Ne razumem glih najbolj vprašanja.

Drugače ti misliš ta glavni root password da ne prime al od uporabnika, ki si ga dodal?

Če veš tega (root), te tak ni problema.

Lepo se logiraj (če imaš phpMyAdmin naprimer) pa dodaj novega uporabnika.

Če pa ga ne veš pa poglej na uradni strani od mysql kako resetirati root geslo če si ga izgubil/pozabil ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Izdelava spletišč
322252265 (26930) miko22
»

MySQL in czs

Oddelek: Izdelava spletišč
423595 (2685) krho
»

mysql baza in phpMyAdmin error

Oddelek: Operacijski sistemi
92208 (2103) jype
»

mysql na windows