Forum » Programiranje » appserv-win32-2.5.3
appserv-win32-2.5.3
5oktober ::
živjo!
A mi lahko kdo pove, kako točno je treba inštalirat appserv-win32-2.5.3, da mi bo zadeva laufala. Ko sem do sedaj zagnala in inštalirala, mi apache ni delal! šla sem pod programi in zaganala apache star, pa mi je javlo naslednji error: navedene datoteke ni mogoče najti, no installed service named : "Apache2". Kaj lahko naredim, da se rešim tega!?!?!
hvala za odgovore.
A mi lahko kdo pove, kako točno je treba inštalirat appserv-win32-2.5.3, da mi bo zadeva laufala. Ko sem do sedaj zagnala in inštalirala, mi apache ni delal! šla sem pod programi in zaganala apache star, pa mi je javlo naslednji error: navedene datoteke ni mogoče najti, no installed service named : "Apache2". Kaj lahko naredim, da se rešim tega!?!?!
hvala za odgovore.
lp, 5 oktober
veteran ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev Apache serverja s podporo za PHP in MySQL (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Izdelava spletišč | 253977 (28642) | miko22 |
» | Debina9 Apache2 | ./configure, make, make installOddelek: Operacijski sistemi | 666 (552) | HotBurek |
» | instalacija PHPOddelek: Programska oprema | 1918 (1649) | lejka |
» | Linux Debian 3.1 problem v omrezjuOddelek: Omrežja in internet | 1165 (1019) | DennisDee |
» | php težavaOddelek: Izdelava spletišč | 1277 (1126) | madmitch |