Forum » Kaj kupiti » Once again ... kater notebook (HP vs. HP)
Once again ... kater notebook (HP vs. HP)
freakolowsky ::
Torej ... magične besede so:
slack 10.1 na 2.6.x
avtonomnost baterije
tišina
kandidata pa sta:
- Compaq nx6125 PY557ES
- Compaq NX6110 PT601AA
glavni namen je web-design in šljakanje po linuxu ... in seveda tedenska doza sci-fi serij, torej se ne rabi kak hardcore bulid od računala, že za nx6125 me zanima kje se da 2800GHz verzija dobit. Trenutno sem 1,5leta na tronote-u ... ok ima svoje težave, ampak za ceno, se je kar splačalo ... zdaj me začenja motit glasnost, zaradi pregrevanja pada kapaciteta baterije
PS: nx6125 ima fingerprint scanner :D a je to low-level sistemska zadeva al rab softwaresko podporo na OS-u??
lejtah
slack 10.1 na 2.6.x
avtonomnost baterije
tišina
kandidata pa sta:
- Compaq nx6125 PY557ES
- Compaq NX6110 PT601AA
glavni namen je web-design in šljakanje po linuxu ... in seveda tedenska doza sci-fi serij, torej se ne rabi kak hardcore bulid od računala, že za nx6125 me zanima kje se da 2800GHz verzija dobit. Trenutno sem 1,5leta na tronote-u ... ok ima svoje težave, ampak za ceno, se je kar splačalo ... zdaj me začenja motit glasnost, zaradi pregrevanja pada kapaciteta baterije
PS: nx6125 ima fingerprint scanner :D a je to low-level sistemska zadeva al rab softwaresko podporo na OS-u??
lejtah
"I can only conclude that I am paying off Karma at a vastly accelerated rate"
--Ivanova
--Ivanova
se mi je zdel da bi blo čist preveč filmsko, da bi to znal bios narest
--Ivanova
--Ivanova
Gundolf ::
6125 zgleda vreden tistih dodatnih 10k. Ne vem sicer kako je s porabo mobilnih AMDjev zadne čase ampak tudi mobilni celeroni niso ravno biserčki na tem področju.
ah fok det ... najdu še enga HPjčka ki mi je padu v uč ... nx9105 na enaa.com ... kr solidno ...
--Ivanova
--Ivanova
billy ::
http://www.kiberbutler.com/client/artik...
Tu imaš pravi pentiu M in ne celerona, ter 512 rama. Zelo soliden laptop za takšen denar!
Tu imaš pravi pentiu M in ne celerona, ter 512 rama. Zelo soliden laptop za takšen denar!
Gwanaroth ::
ah fok det ... najdu še enga HPjčka ki mi je padu v uč ... nx9105 na enaa.com ... kr solidno .
Ja, tudi sam imam tega (nx9105) in kot desktop replacement se odlicno obnese. Pa se cena je dokaj primerna. Linux pa tudi lepo gor tece.
Lights often keep secret hypnosis..
billy ::
A nima tale 9105 AMDja not?
No..tisti kaj sem prej dal link je zgleda celeron, so se malo všteli pri opisu...
No..tisti kaj sem prej dal link je zgleda celeron, so se malo všteli pri opisu...
ktac ::
Amm nx6110 zdrzi tam 2 uri z enim povnenjem, govorim iz izkusenj ;) drugace pa dobro dela (Photoshop, dreamweawer delata dobro) pa tudi GTA:SA dela (; ce te slucanjo zanima
Gwanaroth ... kater linux maš gor pa kolk je blo kej težav z kompatibilnostjo in a ACPI dobr laufa na zadevi??
--Ivanova
--Ivanova
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: freakolowsky ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dodajanje RAMa v laptopOddelek: Strojna oprema | 3320 (1985) | jukoz |
» | problem z laptopom-ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 1496 (1326) | Pyr0Beast |
» | Kateri prenosnik kupiti: HP ali IBM Lenovo?Oddelek: Kaj kupiti | 2173 (1905) | Carrefour |
» | Izbira zanesljivega prenosnega računalnika?Oddelek: Kaj kupiti | 3139 (1947) | Rešpetlin |
» | Prenosnik - pomočOddelek: Kaj kupiti | 1649 (1432) | TribesMan |