» »

Spiski komadov-filev

Spiski komadov-filev

msenjur ::

no, sem že uporabil iskanje pa nisem našel nič uporabnega... Torej, prvo kot prvo, me zanima kako bi prenesel playlisto iz nerota v kakšen drug program kjer bi lažje urejal te zadeve? V nerotu imam že spravljeno par cd katere sem že posnel, in noben drug progam mi noče odprt teh filev razen nerota in potem lahko le v nero cover designerju oblikujem. Ampak je nero bedn ker ne omogoče izvoz texta v kakšen drug program! ker jest bi rad dal liste komadov na en a4 format in jih sprintal na enem listu ne pa tko kot nero dela da lahko naenkrat le eno listo printaš! Sploh super bi bilo če bi lahko program prebral cd, žal je audio, in da ne bi pisalo audio01, audio02, ampak da bi bral cd text (ker ko sem snemal sem imel to vklopljeno), no in bi program to prebral napisal spisek komadov in omogočal svobodno obdelavo texta in formatov printanja. ker vsi programi omogočajo sam tiste formate standardne za cdje. noben ne omogoča recimo a4 pa se pokaže kvadraten list. povsod sam tiste front, back, cd, kaže! Vem da sm mal zakompliciral, ampak...:)

harvey ::

command prompt

dir > komadi.txt /s /b

pa urejaš v wordu. Sicer pa je bilo to na forumu na veliko in široko predebatirano. Sicer pa je neka VBS scripta, ki ti komade da kar v Excelovo datoteko.

msenjur ::

hja pišuka pa sem iskal pa nisem nič zadovoljivega najdel... In ker sem laik v programih, a mi lahko poveš kaj je command prompt??? :)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: msenjur ()

msenjur ::

ok... kaj je command prompt sem ugotovil... DOS...
Vendar še vedno te ne razumem kaj si hotel povedat z dir > komadi.txt/s/b. kaj sploh pomenijo te /s/b?
Pa vseeno če dam audio cd notr pa dam dir mi sam ene datume kaže (sm videl da so na desni strani imena, ampak še vedno audio01, audio02,..., a niso bila včasih na levi strani imena...). Niti imena komada ne napiše... A bi lahko mal bl tko podomače povdal? Hvala...:D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: msenjur ()

harvey ::

Pardon nisem pozorno prebral. Tisti trik z dir velja za mp3 in ostale podatke.

1. poglej, če imaš sploh zapisan CDTEXT na cdjih. CD vstaviš v optično enoto, zaženeš Nerota, pritisneš Cancel in nato ctrl+i
2. Če ni, moraš peči na naslednji način PDF navodilo
3. Da bi dobil ven CDtext je kar priskutno. Morda kak program za urejanje zbirk. Kak music colectorz bi to znal, in imaš potem enostaven export v več formatih.

msenjur ::

ok... tist v nerotu niti ne vem kako naj uporabim??? imam pa cd text vedno vključen... Ce dam v nertu ctrl+i dobim pač podatke o cd, vendar ne morem to nič uporabiti... Tale music collector k obeta kolikor sm na njihovi strani videl. Bom ga zdele se zinstalitral pa bomo videli ce bo kej uredu! Hvala zaenkrat!:))

msenjur ::

no s temle music collectorz sm pa rešu zadevo! Res je uredu, sm si pro verzijo zrihtal, nisem je kupil, ampak sej mislim da bi vseeno to delal... no cd-text lepo bere ga izvozim v txt file, prej sm v excelu uredu default obrazec za spisek komadov (fonti, barve, velikosti,...) in odprem tist izvožen file v notepadu, dam copy, v excelu paste in lepo sam vse razmeče v prave predalčke (št. komada, avtor, naslov, čas)... Tko da Hvala za trud!!!

p.s. če pa ti veš kakšen boljši način... mi kar povej!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: msenjur ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kreiranje Audio CD

Oddelek: Zvok in slika
61001 (940) zavajon
»

Arhiviranje mp3 fileov na CD z zaporednimi številkami

Oddelek: Programska oprema
171746 (1473) valterz
»

CD Text

Oddelek: Pomoč in nasveti
131574 (1351) BaRtMaN
»

Nero audio Cd vprašanje

Oddelek: Programska oprema
101517 (1382) Han
»

write CDtekst to audio CD

Oddelek: Zvok in slika
81226 (1065) Yo

Več podobnih tem