Forum » Zvok in slika » Zelena slika na 959NF
Zelena slika na 959NF
K0K0 ::
Kolega si je danes kupu rabljen monitor 959NF in ko ga je doma priklopil je ugotovil da je slika malo zelenkasta recimo slo-tech je ob robovih zelen namesto siv na beli podlagi pa se zelena skoraj ne opazi. Zdej pa ne vem a je možno da je monitor zanič, ker sem ga sprobal že na treh monitorjih pa tud nastavu sem ga isto kot mojga sam še vsen nč ne pomaga. Tko da zdej ne vem a je možno da sm še kej pozabu al je bl verjetno da je monitor zanič?
Tilen ::
V kateri trgovini?
Aja, rabljen.
Ker ne vem zakaj bi sal kdo ta monitor prodavat bo to najbrz kr vzrok za prodajo. Ta zelena barva... Nism pa 100%.
Zdej pa ne vem a je možno da je monitor zanič, ker sem ga sprobal že na treh monitorjih pa tud nastavu sem ga isto kot mojga sam še vsen nč ne pomaga.
?
Aja, rabljen.
Ker ne vem zakaj bi sal kdo ta monitor prodavat bo to najbrz kr vzrok za prodajo. Ta zelena barva... Nism pa 100%.
Zdej pa ne vem a je možno da je monitor zanič, ker sem ga sprobal že na treh monitorjih pa tud nastavu sem ga isto kot mojga sam še vsen nč ne pomaga.
?
413120536c6f76656e696a612c20642e642e
gfighter ::
So zraven monitorja kakšni zvočniki ali kaj podobnega, kar bi lahko motilo sliko?
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
K0K0 ::
Mislim da motnje odpadejo ker sva monitor sprobala tud pri meni doma pa je isto. Se mi pa zdi da je bila slika najprej normalna in je ratala zelena šele ko sem naložil driverje in ga dal na 100Hz ker vem da je bil winamp prej siv sedaj pa je živo zelen (na vseh pcjih). Uglavnem zadeva meša zeleno in sivo barvo pa če ga dam na 1280 x 1024 rata precej bolj temen kot recimo na 1024 x 800 tko da zgleda da je zadeva zanič. A mu ga zdej lahko nesem nazaj in se zgovejam na kak zakon ker mi je prodal pokvarjenega al tuki velja videno kupljeno?
Yamasaki450 ::
Modri zob jest mam isti problem s tem monitorjem(zelen odtenek) zato me zanima kako si to zrihtov?
DFIUltra-D,AMD64 3200+@2700mhz,2GB SamsungUCCC DDR540,MSI7600GT,Audigy4,NEC90GX2
JamesBond ::
Omg, zdaj sem videl, da ma 3 leta garancije, bom ga nesel nazaj čeprav je star e 2 leti in pol :>
Hmm moj je tud str dve leti in pol
DFIUltra-D,AMD64 3200+@2700mhz,2GB SamsungUCCC DDR540,MSI7600GT,Audigy4,NEC90GX2
whatever55 ::
Velikokrat je vzrok za zelenkasto sliko zvita žička na kablu, tam kjer se vklopi na grafično. Poglej za vsak slučaj, če si bil mogoče nepreviden pri vklaplanju.
A kdo ve za kaj se uporablja sync.input tape funkcija,ki lahko nastavis na separate ali sync.on green,a ma mogoce to kj veze z to zeleno barvo? sam ce jest to spreminjam slika ostane ista v manualu pa nc pametnga ne pise o tem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Čudna slikaOddelek: Zvok in slika | 1130 (1014) | JamesBond |
» | Dober CRT (Trini/Diamond -tron) ali LCD? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5734 (4793) | iso2000 |
» | SyncMaster 959NF Saga...Oddelek: Strojna oprema | 1322 (965) | Bug |
» | Kupujem nov 19" CRT monitor (visji razred) - potrebujem vasa priporocilaOddelek: Kaj kupiti | 2558 (1857) | glinik |
» | Katerega od naštetih monitorjev naj kupim?Oddelek: Kaj kupiti | 2081 (1638) | gappee |