Forum » Pomoč in nasveti » Racunalnik se noce povezati na internet
Racunalnik se noce povezati na internet
SantaCruz ::
Pozdravljeni,
imam zelo interesanten problem. Imam dva racunalnika in eno povezavo na net (kablovsko).
Vceraj sem kupil novi racunalnik in takoj ga povezal na net. Vse deluje OK.
Danes sem kabel vrnil nazaj na prvi racunalnik ( na katerem je vedno deloval Internet ) in internet vec ne deluje. Racunalnik se noce povezati. IP-ji so pravilno nastavljeni. Received paketov je 0.
Vrnem kabl nazaj na novi racunalnik in je vse OK. :)
Pisem tukaj ker ne vem kaj se lahko probam. Najhujse je da pojma nimam zakaj ne deluje. Probal sem z USB kablom pa z mreznim tudi. Nic ne pomaga. Mogoce pomaga informacija da sem vceraj naredil scan z Kaspersky-m.
Ce je kdo imel podobne primere naj mi pove kako jih je resil ce jih je. Hvala
p.s. Sigurno bi pomagalo ce bi na novo nalozil XP-e ampak z tim nic ne bi resil... ker potem se vedno ne bi vedel kaj je bilo narobe.
imam zelo interesanten problem. Imam dva racunalnika in eno povezavo na net (kablovsko).
Vceraj sem kupil novi racunalnik in takoj ga povezal na net. Vse deluje OK.
Danes sem kabel vrnil nazaj na prvi racunalnik ( na katerem je vedno deloval Internet ) in internet vec ne deluje. Racunalnik se noce povezati. IP-ji so pravilno nastavljeni. Received paketov je 0.
Vrnem kabl nazaj na novi racunalnik in je vse OK. :)
Pisem tukaj ker ne vem kaj se lahko probam. Najhujse je da pojma nimam zakaj ne deluje. Probal sem z USB kablom pa z mreznim tudi. Nic ne pomaga. Mogoce pomaga informacija da sem vceraj naredil scan z Kaspersky-m.
Ce je kdo imel podobne primere naj mi pove kako jih je resil ce jih je. Hvala
p.s. Sigurno bi pomagalo ce bi na novo nalozil XP-e ampak z tim nic ne bi resil... ker potem se vedno ne bi vedel kaj je bilo narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 571538 (8367) | c23po |
» | težave z Linksys Wireless- WRT54G routerjemOddelek: Strojna oprema | 3717 (1636) | AC_DC |
» | Nov prenosnik in Linux (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9329 (8151) | Pithlit |
» | težava z ruterjem, T2Oddelek: Omrežja in internet | 4644 (4285) | solatko |
» | Explorer in Mozilla ne prikazujeta www straniOddelek: Omrežja in internet | 2044 (1678) | dannyxp |